Katılımcısına da Ziyaretçisine de Avantaj

Türk mobilya sektöründe söz sahibi 310 üreticinin katıldığı MODEKO 29. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı İzmir’de açıldı. Sektörel oda ve derneklerin işbirliği ile Efor Fuarcılık’ın düzenlediği organizasyon 5 gün sürecek. 2018’in göz kamaştıran mobilya modellerini görmek için yerli ve yabancı alıcıların İzmir’e akın etti.

07 Mart 2018 - 12:58

KATILIMCISINA DA ZİYARETÇİSİNEDE AVANTAJ

Türk Mobilya sektörü bir kez daha Fuar İzmir’de bir araya geldi. MODEKO 29. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nın açılış programına çok sayıda davetli katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Hasan Özkoparan, Ege Mobilya Sanayicileri Dayanışma Derneği Başkanı Sabri Baltaş, Ege Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Murat Sazboğazoğlu, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının ile mobilya sektörünün önde gelen temsilcileri programa ilgi gösterdi.  Programda konuşan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen mobilya endüstrisinin ihracat hedeflerine ulaşmasında her geçen yıl katkısını arttıran MODEKO’nun, katılımcılarına yeni hedef pazarlara yönelik iş geliştirme olanakları, ziyaretçilerine avantajlı iş fırsatları sunmaya devam ettiğini ifade etti. İşleyen, “MODEKO’yu hiç ara vermeden 29 yıldır düzenliyoruz. Katılımcılarımız büyüdü. Fuar alanımız büyüdü. Fuarımız büyüdü. Uluslararası nitelik kazandı. Katılımcılarımız sektörde takip eden değil takip edilen konumdalar. Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanına mobilya gönderen sektör temsilcilerimiz 2018 mobilya modellerini ilk kez görücüye çıkaracaklar. Organizasyonumuza büyük ilgi gösteren yerli ve yabancı alım heyetlerini kentimizde ağırlıyoruz. Katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize iyi bir fuar diliyorum”dedi. Muhteşem mobilyalarıyla fuara katılım gösteren firmaların temelinde esnaflık ve ustalık olduğuna dikkat çeken İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Hasan Özkoparan küçük esnafa can suyu olacak Yeni Sanayi Sitelerinin kurulmasını istedi. Başkan Özkoparan Mobilya Akademi adını taşıyacak yeni hizmet binasının yapımı için Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na teşekkür etti. İESOB Başkanı Mutlu esnafın güzel ürünler imal ettiğine dikkat çekti. İZTO Başkanı Demirtaş İzmirli mobilyacıların Türkiye standartlarının çok üstünde dünya standartlarıyla yarışan mobilyalar ürettiğine vurgu yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Fuar İzmir ile fuarcılık sektörünün canlandığını Mobilya sektörünün fuarı MODEKO’nun uluslararası niteliği kazandığını söyledi. 

MOBİLYA MODELLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Yapılan konuşmaların ardından MODEKO 29. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı kurdelesi kesildi. MODEKO Fuarı açılış programına katılan davetliler Fuar İzmir alanındaki hollerde stant açan mobilya firmalarını ziyaret etti. 2018’in mobilya modellerini gören davetliler farklı tarzlara büyük ilgi gösterdi. Bu yıl MODEKO 29. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’na sektörde söz sahibi 310 mobilya üreticisi katılıyor. Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir’de 50 bin m2 lik alanın kullanıldığı organizasyon kapsamında Klasik ve Modern mobilyalar, Eskitme ve Modüler mobilyalar, Masa, Sandalye, Kanepe ve Koltuklar, Bebe ve Genç odaları, Yatak ve Yatak setleri, Ofis mobilyaları, Mutfak mobilyası, Bahçe mobilyaları, Ev dekorasyonu ve Aksesuarlarını özel konsept ve seçkin tasarımlarından oluşan yeni trendler ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

ÜLKE İHRACAT HEDEFİNE BÜYÜK KATKI

Türkiye ve dünyanın dört bir yanından İzmir’e gelen alım heyetleri fuarın açılışı ile birlikte Fuar İzmir’de ziyaretlerine başladı. Efor Fuarcılık’ın yurtdışı temsilcilikleri aracılığı ile yaklaşık 100 ülkeden alıcıların davet edildiği, önceden belirlenen 30 hedef Pazar bölgesinden özel bir çalışma yapıldığı bildirildi. Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu ülkelerinden oluşan özelliklede komşu ülkelerin ilgi gösterdiği ifade edildi. Türkiye’ nin 2023 yılı ihracat hedeflerine ulaşmasında MODEKO’nun önemli bir pay sahibi olduğu vurgulanıyor.

KATILIMCI DESTEKLERİ KATLANDI

MODEKO İzmir Mobilya Fuarı’nın Uluslararası nitelik kazanması ile KOGEB destekleri ikiye katlandı. İzmir Ticaret Odası (İZTO) desteklerini arttırdı. Ekonomi Bakanlığı, İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri,  Ege Bölgesi Sanayi Odası,  İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası ile EGEMOB, OFİSMOD ve EMODER sektörel dernekler tarafından MODEKO destekleniyor.

Yerli ve yabancı mobilya sektör paydaşları 5 gün süreyle önemli iş bağlantılarına imza atacak. 7 Mart 2018’de başlayan organizasyon 11 Mart akşamı tamamlanacak. MODEKO Fuar İzmir’de ilk 4 gün 11:00- 19:00 son gün ise 11.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

2018/03/2018-03-07-13-07-42.jpg
2018/03/2018-03-07-13-07-59.jpg
0
2018/03/2018-03-07-13-10-14.jpg
0
0
0
0
Bu haber 1280 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()