KARŞIYAKA'NIN YENİ YILDIZI ÖRNEKKÖY'DE YÜKSELİYOR

Gerçekleştirdiği konut projeleriyle lüks konut anlayışına farklı bir boyut kazandıran Mega Yapı A.Ş. yeni projesi Royal Recidence ile göz kamaştırıyor.

14 Ekim 2017 - 12:21 - Güncelleme: 14 Ekim 2017 - 12:27

KARŞIYAKA’NIN YENİ YILDIZI ÖRNEKKÖY’DE YÜKSELİYOR

 

Gerçekleştirdiği konut projeleriyle lüks konut anlayışına farklı bir boyut kazandıran Mega Yapı A.Ş. yeni projesi Royal Recidence ile göz kamaştırıyor.

 

Karşıyaka’nın hızla gelişen bölgesi Örnekköy’de yapımına başlanacak olan Royal Recidence, henüz lansmanı bile yapılmadan oldukça yoğun ilgi görüyor. Mega Yapı A.Ş. bünyesinde inşaa edilecek olan, 73 daire ve 1000 metrekare işyerinden oluşan Royal Recidence’nin Şubat ayında komuoyuna tanıtılması bekleniyor. Projenin şuan bile oldukça ilgi gördüğünü ancak lansmandan önce satış yapmayacaklarını söyleyen Mega Yapı A.Ş. şirket ortakları Hayrettin Büyüksu ve Gökhan Tilkioğlu, “Projemiz A+ müşteri portföyüne hitap ediyor. Şubat 2018’de lansmanımızı gerçekleştireceğiz. Lansmanın ardından kısa sürede satışların tamamlanacağını düşünüyoruz” dedi. Royal Recidence’nin Örnekköy’e yeni bir soluk getireceğini ifade eden Büyüksu, “Butik diyebileceğimiz bu projemizle bölgeye estetik bir güzellik katacağız. Bu proje bundan sonra gerçekleştireceğimiz projelerimiz için de mihenk taşı olacak. Yine bu bölgede kentsel dönüşüm projelerine de imza atmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Royal Recidence’da üç farklı konut tipinin bulunacağını dile getiren Hayrettin Büyüksu, sözlerini şöyle sürdürdü; “Projemizde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu, cep sineması, fitnes salonu ve otopark imkanlarımız bulunuyor. Ayrıca ticari alanlarımızda bir AVM yer alacak. Bu konuda farklı firmalarla görüşmelerimiz sürüyor.  Yatırımlarını bizde değerlendiren müşterilerimizin kazançlı olacağını düşünüyoruz. Bizde yatırım yapanlar minimum yılda yüzde 50 kazanç sağlayacaklar.”

 

Royal Recidence’nin ardından Bornova’nın en değerli yerlerinden birinde 160 daire ve bir okul binası projesine başlayacaklarını vurgulayan Gökhan Tilkioğlu ise, “Bornova’da da yine üst düzey bir projeyi hayata geçireceğiz. Bundan sonra İzmir’in güzide yerlerinde hem estetik açıdan hem de kullanım açısından fark yaratacak projeleri gündeme getireceğiz. Önümüzdeki süreçte turizm yatırımlarına girmeyi de planlıyoruz. Çeşme’de baktığımız bazı yerler var. Onları değerlendirmeye alacağız. 2020 yılı başından itibaren turzime de yatırım yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber 4947 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()