“Karadeniz’de Sinop” İzmirlilerle Buluştu

Emekli resim öğretmeni, Yusuf Çamca’ nın “Karadeniz’de Sinop” isimli 8’inci kişisel resim sergisi İzmirli sanatseverlerle buluştu.

13 Aralık 2017 - 18:39

2 yıllık bir çalışmanın ürünü olan 25 yağlı boya eserin yer aldığı serginin açılışı Resim ve Heykel Müzesi Şeref Akdik Sergi Salonu’nda kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ile gerçekleşti.

Ünlü ressam Hasan Rastgeldi ile Müze Müdür Vekili Ali Açıkalın da sergiyi gezenler arasındaydı. bölge insanının en önemli geçim kaynaklarından biri olan balıkçılığa dair detayların işlendiği tablolardan oluşan sergi özellikle “Karadeniz burnumda tütüyor!” diyenlerin ilgisini çekecek. Resimler 23 Aralık tarihine kadar görülebilecek.

Bu haber 1999 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()