Karacabey de E-Commodity Bazaar ağına katıldı

İzmir Ticaret Borsası ulusal ve uluslararası alanda tarım ve gıda ürünleri ticaretinin geliştirilmesi amacıyla oluşturduğu elektronik alım-satım platformu E-Commodity Bazaar Emtia Alım - Satım Portalı’nın hizmet ağını geliştirmeye devam ediyor.

27 Nisan 2017 - 11:00

İzmir Ticaret Borsası ulusal ve uluslararası alanda tarım ve gıda ürünleri ticaretinin geliştirilmesi amacıyla oluşturduğu elektronik alım-satım platformu E-Commodity Bazaar Emtia Alım - Satım Portalı’nın hizmet ağını geliştirmeye devam ediyor.

OLIVTECH Fuarı dolayısıyla İzmir’de bulunan ve 26 Nisan 2017 Çarşamba günü İzmir Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Bülent Arman, Ercan Korkmaz, Sayman Üye Bülent Uçak, Genel Sekreter Dr. Erçin Güdücü ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Pınar Nacak ile platformun işleyişi konusunda toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından Karacabey Ticaret Borsası ile İzmir Ticaret Borsası arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol ile Karacabey Ticaret Borsası’na kayıtlı üyeler de E-Commodity Bazaar Portalı’nda firmalarını ve ürünlerini tanıtabilecek ve alım-satım işlemleri için farklı firmalar ile işbirliği yapma imkanlarına sahip olabilecek.

E-Commodity Bazaar projesinin tanıtım çalışmaları ve işbirliklerini değerlendiren İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Bülent Arman ve Ercan Korkmaz, İzmir Ticaret Borsası olarak Türkiye’de tarım sektörüne hak ettiği ilgi ve önemi sağlamak amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade ederek, bu kapsamda diğer oda/borsalarla işbirliği halinde olmanın önemine değindi ve bu doğrultuda Karacabey Ticaret Borsası üyeleriyle birlikte ortak çalışmalar gerçekleştirecek olmaktan memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan ise “Karacabey’in tarımsal ticaretinde başlıca öneme sahip olan tarım ürünlerinin elektronik ticaret platformu E-Commodity Bazaar sayesinde tanıtımına katkı sağlanacak olması bizleri oldukça mutlu etti. İzmir Ticaret Borsası ile işbirliğimizin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

İmza töreninin ardından Karacabey Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan ve beraberindeki heyet İzmir Ticaret Borsası pamuk ve üzüm işlem salonlarını gezerek Borsa yöneticilerinden yapılan çalışmalar ve seanslar hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Bu haber 722 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()