Karaburun' a Müjde

Karaburun' da balık çiftlikleri krizinde mutlu son.

15 Aralık 2017 - 09:29 - Güncelleme: 15 Aralık 2017 - 11:35

EGEPOLİTİK-ÖZEL HABER/Karaburun halkının tepki göstermesine rağmen Agromey firması için hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) sonucu balık çiftliklerine vize çıkmadı.

Çevre Yönetim Genel Müdürlüğü' nün raporunda, denizel ortamda, çevresel ortamın kirliliğini gösteren en önemli kriterlerden olan Beggiota bakterisinin yoğun olduğu ve bu nedenle balık içiftliği kurulmasının uygun olmadığı belirtilerek ÇED sürecinin sonlandırıldığı belirtildi.

Bu haber 9151 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • Serdar kızık
    6 yıl önce
    Halk direnince kazanıyor
  • Yalçın Şardağı
    6 yıl önce
    ohhh
  • Selçuk Tarhan
    6 yıl önce
    Internetten sorguladığım kadar bu beggiatoa bakterisi pek iyi bir şey değil. Bu raporda yarımadamızın deniz suyunun balık çiftliği için bile uygun olmadığı belirtiliyor. Yani temiz bir su olarak kabul edilmiyor.. O zaman bizim denizimiz zaten elden gitmiş mi demek oluyor bu...? Müjde bunun neresinde..?
  • Abc
    6 yıl önce
    Beggiota tabanda olur. Deniz suyu temizdir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()