Karabağlar CHP' de Yıldız' a Tepki

Haftasonu yapılacak CHP Karabağlar İlçe Kongresi öncesi mevcut İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız'ın kendinden önceki yönetimleri borç bırakmak ve kötü yönetmekle itham etmesine bir cevapta eski İlçe Başkanları'ndan Polat Manduz ve dönemin İlçe Saymanı Oktay Erdil'den geldi.

07 Aralık 2017 - 15:51 - Güncelleme: 07 Aralık 2017 - 15:55

Manduz; "Kirasını bile genel merkezimizin ödediği bir ilçe başkanının kuruluştan gelen bizim yapılandırıp bir kısmını ödediğimiz kalan kısmınıda genel merkezimizin ödediği vergi borcu üzerinden siyasi çıkış yapması hoş değil" dedi.

Gerçek Haberci' den Aycan Karadağ' ın haberine göre Karabağlar CHP Kongresi öncesi mevcut İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız'ın başlattığı borç tartışmasına ardı ardına sert cevaplar geliyor. Yıldız'ın selefi olan Orhan Polat'ın ardından bu kez Polat Manduz'dan cevap geldi. Manduz söz konusu borçların kuruluştan gelen vergi borcu olduğunu ifade ederek, "İlçe Başkanlığını devraldığımda kurucu ilçe başkanımız Birol Ağırbaş döneminden kalan vergilerden dolayı 35 bin TL'lik bir borç vardı. Bunu yapılandırdık. Yapılandırmadan sonra görev süremiz içindeki taksitleri ödedik. Kaldı ki bu borç Genel Merkezimiz tarafından ödemesi yapılarak kapatılmış bir borçtur. Bunu siyasi malzeme yapmak yanlıştır" dedi.

Kirasını Genel Merkez ödüyor!
Manduz, ilçe binasının kirasının da CHP Genel Merkezi tarafından ödendiğini de iddia ederek, "Bizim dönemimizde Metronun yanı başında kirasını ve çalışan 2 emekçi kardeşimizin ödemeleri yönetim kurulumuz tarafından ödeniyordu. Şu an kirasını bile Genel Merkezin ödediği bir ilçe yönetimi var. Bu tartışma partimizi yaralar" diye konuştu.

Erdil; "Önce bizim kadar çalışıp etkinlik yapsın"
Polat Manduz ve Orhan Polat başkanlığındaki yönetimlerde İlçe Saymanı olarak görev yapan Oktay Erdil'de, Yıldız'a yalanlayarak, "Önümüzde 2019 gibi kritik bir seçim süreci varken haklı olmadığınız bir konuda tartışma açmak kamuoyunda ancak partiye zarar verir. Yapılandırması gerçekleştirilen vergi borçlarının bizim dönemimizde kalan kısmının taksitleri tamamen ödenmiştir. Kaldı ki bizim dönemimizdeki etkinliklerin çalışmaların çeyreğini dahi yapamamış bir ilçe başkanının çalışmaları dile getirmeyi kendi ödemeyip Genel Merkezimizin ödediği para üzerinden siyaset yapması çok yanlıştır" de

Bu haber 1709 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()