Kaftancıoğlu' na destek giderek artıyor

13 Ocak Cumartesi günü yapılan CHP 36. İl Kongresi' nde başkanlığa seçilen Dr. Canan Kaftancıoğlu hakkında PKK ve DHKP-C propagandası, Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve kurumlarını aşağılamak, Cumhurbaşkanına hakaret suçlarından soruşturma başlatılması üzerinde destek mesajları hızla artıyor.

15 Ocak 2018 - 08:36

Seçim sürecinde bazı kendi partisi içinden bazı çevrelerin saldırılarına ve karalamalarına maruz kalan Kaftancığlu' na seçimin hemen ertesinde böyle bir soruşturma açılması başta CHP' liler olmak üzere özellikle muhalif kesimlerden büyük tepki görmeye devam ediyor. 

Son olarak Birleşik Haziran Hareketi Kaftancıoğlu' yla dayanışma mesajı yayınladı. Destek vurgusunun öne çıktığı yazılı açıklamada, 

"Majestelerine uygun bir muhalefet isteyen iktidar bloğu kaybetmiş, Canan’ın şahsında bu topraklarda kardeşçe, özgür ve eşit bir şekilde yaşanabileceğine inanan anlayış kazanmıştır. Öfkeleri, hep birlikte saldırmaları bundandır. Ancak bilinmelidir ki Canan Kaftancıoğlu yalnız değildir" cümlelerinin yer aldığı yazılı açıklama şöyle:

"AKP trolleri, havuz medyası ve karanlık Aydınlıkçılar bir kez daha aynı noktada buluştu.

Karalama kampanyasının hedefinde, CHP’nin yeni İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu var.

Canan Kaftancıoğlu sol değerlere inanan, hayatını hak mücadelelerine, faili meçhul cinayetlerin açığa çıkartılmasına adamış bir siyasetçidir.

Ne yapılmak istendiğinin farkındayız.

Majestelerine uygun bir muhalefet isteyen iktidar bloğu kaybetmiş, Canan’ın şahsında bu topraklarda kardeşçe, özgür ve eşit bir şekilde yaşanabileceğine inanan anlayış kazanmıştır. Öfkeleri, hep birlikte saldırmaları bundandır. Ancak bilinmelidir ki Canan Kaftancıoğlu yalnız değildir.

Onu tanıyanlar, onunla birlikte hayatı paylaşanlar olarak yanında olduğumuzu bildirir, üstlenmiş olduğu zor görevde kendisine başarılar dileriz.

Birleşik HAZİRAN Hareketi" ifadeleri yer aldı. 

 

Bu haber 1173 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()