Kadınlar Günü'ne Özel Aktiviteler

Agora Alışveriş Merkezi; kadın ziyaretçilerini daha ayrıcalıklı ve özel hissettirmeye devam ediyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel aktiviteler ve kampanyalarla Agora Alışveriş Merkezi kadınlara Mart ayı boyunca çok özel deneyimler yaşatacak.

28 Şubat 2018 - 17:27

2 Mart Cuma günü saat 16.00’ da gerçekleşecek olan “Bilinçaltı Temizlik ve Zihinsel Arınma Söyleşisi” nde her bireyin ihtiyaç duyacağı, sağlıklı, mutlu, doyumlu, başarılı bir yaşam için, kendinizi gerçekleştirme yolunda karşılaşılan bilinçaltı engellerini ortadan kaldırmaya yönelik özel uygulamalar konusunda dinleyicilere bilgi verilecek. Dönüşüm lideri ve kişisel gelişim uzmanı olan Hülya Gözaçan sunumuyla gerçekleşecek söyleşide bilinçaltını temizleme yöntemleri dinleyicilerle buluşacak.

9 Mart Cuma günü saat 16.00’ da Kadınlar Günü’ne Özel Amigurumi Atölyesi gerçekleştirilecek. Son yıllarda kadınlar arasında revaşta olan sık iğne tekniğinin oyuncağa uyarlanmış hali olan amigurumi atölyesinde Agora kadınları hoşça vakit geçirecek. 15 kişilik kontenjan ile A blok etkinlik alanında ücretsiz olarak yapılacak olan faaliyette etkinlik tarihi öncesinden danışma noktasında kayıt yaptırılması gerekmektedir.


23 Mart Cuma Günü saat 16.00’da Şenay Akay Derma Estetik Merkezi’nden Diyetisyen Merve Ölmez ile “21 Günde Şekersiz Yaşam Söyleşisi” yapılacak. Şekerin vücudumuza verdiği zararlar, şekerin yerine tercih edilebilecek doğal besinler ve tarifler bu etkinlikte dinleyicilerle buluşacak.

30 Mart Cuma Günü Saat 16.00’ da ise Yoga Akademi işbirliği ile “Yoga ile Sağlıklı Yaşam” konulu söyleşi A Blok zemin kat etkinlik alanında gerçekleşecek.

Her ay ücretsiz olarak gerçekleştirilen Kadınlar Kulübü etkinlikleri Mart ayında da fark
yaratmaya devam edecek.

Bu haber 3097 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()