Kaçırılan Türk İş Adamı Vahşice Katledildi

O ülkede kaçırılan Türk iş adamının vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı.

23 Nisan 2017 - 18:30

Afganistan’ın başkenti Kabil’de Ali Kalkan olarak bilinen bir restoran sahibi, Salı günü iş yerinden ayrıldıktan kaybolmuştu. Kaçırıldığı anlaşılan iş adamının öldürüldüğü bildirildi. Kalkan’ın Afgan iş arkadaşı “Ali Bey'i kamptan ayrıldığından yarım saat sonra çocuklar aradı fakat telefonuna ulaşamadılar” dedi. Kaçıran grubun Ali Kalkan'ın Afgan tercümanını arayarak 400 bin dolar fidye istediği öğrenildi.

Ali Kalkan'ın cesedi Kabil kentinin doğusundaki Pol-i Çarki bölgesinden bulundu. Cesedin tanınmaması için Kalkan’ın parmaklarının kesilerek yakıldığı belirtildi. Kalkan'ın hayattayken ayağından 2 kez cerrahi ameliyatı geçirdiği için tanındığı belirtilirken, adli tıp yetkilileri Cesedin DNA testi yapılması için sonuçlar bekleniyor. Cesedin Kalkan’a ait olduğu resmi olarak belirlenmesinin cenaze akrabalarına teslim edilecek dedi.

Bu haber 714 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()