İzmirli Rotaract’lar Avrupa’nın Zirvesinde

5-8 Ekim 2017 tarihleri arasında Slovenya’nın Ljubljana şehrinde düzenlenen Avrupa Rotaract Toplantısı 600 kişiye yakın bir katılımla gerçekleşti. Toplantıya Türkiye Heyeti olarak 8 ilde faaliyet gösteren UR 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği üyeleri ile Avrupalı Rotaractörler toplumsal ve mesleki alanda ortak projeleri görüşmek üzere bir araya geldi.

10 Ekim 2017 - 22:30

İzmirliRotaract’larAvrupa’nınZirvesinde

 

5-8 Ekim 2017 tarihleri arasında Slovenya’nın Ljubljana şehrinde düzenlenen Avrupa Rotaract Toplantısı 600 kişiye yakın bir katılımla gerçekleşti. Toplantıya Türkiye Heyeti olarak 8 ilde faaliyet gösteren UR 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği üyeleri ile Avrupalı Rotaractörler toplumsal ve mesleki alanda ortak projeleri görüşmek üzere biraraya geldi.

 

İzmirli bir Rotaractör’ün Avrupa Rotaract’ında Söz Sahibi Olması Gurur Verici

 

Uluslararası Hizmetler ve Projeler Koordinatörü Merve Karakaya’nın Rotaract Europe Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildiği toplantıda UR 2440. Bölge Rotaract Temsilcisi Mehmet Şimşek “İzmirli bir Rotaractör’ün Avrupa Rotaract’ında söz sahibi olması gurur verici” dedi.

Bu haber 1628 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()