İzmir'in Güzellikleri

15 Haziran 2016 - 14:12

Güzel İzmir dediğiniz zaman herkesin hayran olduğu bir şehir olduğunu görürsünüz. Ege Bölge' nin en gelişmiş şehri olmasının yanında aynı zaman da en büyük şehridir. Türkiye' nin en büyük uluslararası fuarı olan İzmir Fuarı her yıl büyük bir ziyaretçi akınıyla beraber turizme katkısı yadsınamaz. Sadece İzmir değil, İzmir' in bulunduğu Ege Bölgesi turizm açısından oldukça gelişmiş bir bölgedir. Ege Bölgesi'nin ekonomisi genelde tarım üzerine olarak gözükse de sanayi açısından oldukça ileridir. Marmara Bölgesi'nden sonra Türkiye Ekonomisi' ne en büyük katkıyı sanayi açısından Ege Bölgesi sağlar.

Tarihi eserler ve gezilip görülecek yerler açısından da Ege Bölgesi çok zengin bir bölgedir. Doğal bir harika olan Pamukkale Travertenleri de Ege Bölgesi' n de bulunmaktadır. Yukarıda yazdığımız gibi tarımda iyi bir seviye de olan Ege Bölgesi, Tütün, Pamuk, Zeytin üretimi ve daha bir çok alanda Türkiye' de 1 . sıradadır. Zengin yeraltı kaynaklarına da sahiptir.

Bu kadar çok özelliğe sahip gelişmiş bir bölgeyle ilgili orada yaşayan ya da yaşamayan bir çok kişi güncel haberleri takip etmektedir. Günümüzde teknolojinin ilerlemesi ile beraber oldukça internet haber sitesi mevcuttur. Bu internet haber sitelerinden, en güvenilir, en güncel, en tarafsız haber ilkesi ile haber yapan bir internet haber sitesini takip etmek istiyorsanız, en güvenilir adres Medya Ege internet haber sitesi. İzmir ile ilgili İzmir haberleri neler merak ediyor iseniz, sadece İzmir ile ilgili değil Ege Bölgesi' n de neler oluyor, ege haberleri neler diyorsanız, sitenin adından anlaşıldığı üzere Medya Ege internet haber sitesin de hepsi mevcut bulunmakta.

Önemli olan sadece haber almak değil, haberi anında almak ve aldığınız haberin de doğru ve tarafsız olması. Bu sebepler olunca Medya Ege internet haber alma sitesini takip edebilirsiniz. Elbette ki sadece Ege Bölgesi' ne ait haberler yok sitede, yurt içi ve yurt dışı tüm önemli gelişmeleri site de bulabilirsiniz. Dünya gündemi, ülke gündemi, magazin, kaliteli köşe yazıları, sitede bunların hepsi mevcut . 

Bu haber 1703 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()