İzmir Türk Koleji' nde Şok

İzmir Türk Koleji'nde okuyan öğrencilerin velileri, Dünya Çocuk Hakları Günü' nde okulda yaptığı konuşma ile çocukların endişeye kapılmasına neden olan Kaymakamın şokunu yaşıyor.

24 Kasım 2017 - 10:08

SoL' un haberine göre İzmir Türk Koleji'nde okuyan öğrencilerin velileri, Dünya Çocuk Hakları Günü' nde okulda yaptığı konuşma ile çocukların endişeye kapılmasına neden olan Kaymakam' ın şokunu yaşıyor. 
 

İlk ve ortaokul öğrencilerine çocuk haklarını, Hz. Muhammed'in hayatı ve yaptıklarını kapsayan masallarla anlatan kaymakam, önce kız çocuklarının babaları tarafından diri diri gömülerek kurban edildiğini ardından İslamiyet'in doğuşuyla kız çocuklarının eşit haklara sahip olabildiğini anlattı. 

Kaymakam, savaşta yetim kalan çocukların Hz. Muhammed tarafından evlat edinildiğini ve bunu gören diğer çocukların da "keşke bizim de annemiz babamız ölseydi, biz de Muhammed'in çocuğu olsaydık" dediğini söyledi.

Korku ve endişeye kapılan öğtencilerin durumu velilere anlatmasıyla okul yönetimine yaşananları soran veliler yöneticilerden kendilerinin de durumdan rahatsız olduklarını ama müdahale edemedikleri cevabını aldılar.

soL'a konuşan Aydınlanma Hareketi'ne dahil olan bazı veliler, bir dizi fedekarlık yaparak, kredi çekip borçlanarak çocuklarını bu okula gönderdiklerini ancak gelinen noktada laikliğin satın alınamadığını gördüklerini söyledi

Bu haber 3453 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()