İzmir Kent Konseyi Başkanı, İZBAN 'Artı Para' sistemini İzmirli'ye Sordu (Videolu)

İzmir Kent Konseyi Başkanı Çağrı Gruşçu, kent müfettişliğini sürdürmeye devam ediyor. Bugün, İZBAN 'Artı Para' sistemi kullanıma girer girmez, aktarma yapılan Halkapınar İstasyonu'na giden Gruşçu, İzmirliler'in görüşlerini yerinde öğrenmek üzere mikrofonu yolculara uzattı. Yeni sistem hakkına olumlu ve olumsuz görüş bildirenleri tek tek dinleyen İzmir Kent Konseyi Başkanı, 'Artı Para' hakkında bilgisi olmayanlara ise sistemi açıklayarak bilgi verdi.

15 Şubat 2018 - 17:37 - Güncelleme: 15 Şubat 2018 - 19:31

İzmir Kent Konseyi Başkanı Çağrı Gruşçu, İZBAN yolculuğu yapan vatandaşlara istasyon çıkışında yeni sistem hakkında düşüncelerini sordu. Vatandaşları tek tek dinleyen  Gruşçu, şikayetçi olunan ve memnun kalınan noktaları öğrendi. Düşüncelerinin sorulmasından memnun kalan İzmirliler, Gruşçu'ya "Teşekkür ederek, sesimizi duyur." dediler. 

İzmir’in bir ucundaki Aliağa’dan diğer ucundaki Selçuk’a kadar olan 136 kilometrelik hatta işletmecilik yapan İZBAN, 15 Şubat Perşembe günü “Artı Para” adı verilen yeni sisteme geçiyor. Yeni uygulamada yolcular, 25 kilometreye kadar olan seyahatlerini yine 2,86 TL ödeyerek yapabilecek, sonrasında ise gittiği mesafenin ücretini verecek.

'ARTI PARA'  İZBAN yeni sistemi detaylarını  öğrenmek için tıklayınız. 

İZBAN'ın yeni sisteminin ilk günü vatandaşlar için tam bir işkence haline dönüştü. 'Artı Para' adındaki dört aşamalı işlemde büyük sorunlar yaşandı. Yolcular mağdur oldu.

Bugün yeni İZBAN'ın ilk günü, işte vaziyetler

Bu haber 5351 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • Ayse Şen
    6 yıl önce
    Gidip yaşlılara sorunca ya kadar gençlere sor yaşlılar zaten bedava biniyor
  • halide kundakcı
    6 yıl önce
    zaten bütün gün boş beleş gezen 65 yaş üstü tayfaya yine bir değişiklik yok onlar aynı şekilde devam edecekler.Çok saçma bi sistem madem yapacaksın sabit fiyat uygula..Evet çoğu büyükşehire göre izmir ulaşımda çok daha halkını düşünen bir sistem uyguluyordu ama en çok kullanılan ulaşıma çözüm denen izbanda bu sistem çok mantıksız ve mağdur edici..acilen değişmeli..
  • Selçuk KESER
    6 yıl önce
    Atatürk\'ü kullanıp oy istersiniz, Atasına sahip çıkan İzmir\'e bunu yaparsınız. Sizin ki Gavuru bile geçti
  • Mesut şahin
    6 yıl önce
    Bu uygulama İZMİR halkına reva değil ayrıca etik değil. Hukuken yanlış ve insan haklarına aykırıdır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını...
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()