İzmir ile Adana'nın Kardeşliği Aynı Potada Buluştu

İki yıldan kısa bir süre içinde yükseldiği Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Bornova Becker Spor, Adana’nın ulusal ölçekte başarı kazanan markası İMC Pergola’nın reklamını forma önünde taşıyacak.

17 Ağustos 2017 - 12:47

Her iki kentin başarılı markaları arasındaki sponsorluk anlaşmasının imza töreni bugün Adana Sheraton Oteli’nde gerçekleştirildi. Törene Becker Spor, Becker Türkiye ve İMC Pergola’nın üst düzey yöneticileri katılırken, yapılan konuşmalarda iki kentin spordaki güç birliğinin artarak devam edeceği mesajı verildi. 

Törende konuşan Bornova Becker Spor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir, 2015 yılında kadın haklarına yönelik farkındalık yaratmak, kız çocuklarının küçük yaşlarda evlendirilmelerinin önüne geçmek ve eğitimlerine destek vermek amacıyla kurulan Becker Spor’un, aradan geçen iki yılı aşkın sürede Türk kadın basketbol tarihinde eşi görülmemiş bir başarıya imza attığını söyledi. İki yılda Süper Lig’e yükselen takımın bu yılki ilk hedefinin Play Off serisine kalmak olduğunu, gelecek sezonda ise EuroLeague ve EuroCup’ta mücadele etmeyi amaçladıklarını vurgulayan Kebir, “Bu sene takımımız Doğu Avrupa Ligi’nde de mücadele edecek. Sportif anlamda bu denli başarıya ulaşmış olan kulübümüz, yalnızca potaya basket atan bir spor kulübü değildir. Aynı zamanda kuruluş amacımız doğrultusunda, her yıl topluma fayda sağlayacak çeşitli sosyal sorumluluk projelerine de imza atmaktadır.” dedi. 

“İMC’YE DE DEĞER KATACAĞIZ”

İMC Pergola’nın geçen sezon takımın sosyal sorumluluk projesine destek verdiğini hatırlatan Kebir, Bornova Becker Spor’un İzmir’de kurulu olmasına rağmen, Becker’in yurt çapındaki 700 bayisinin sektörel dayanışma ve ortak çalışma kültürünü yansıttığını vurguladı. 

Başkan Kebir, sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Bornova Becker Spor; tente, branda ve pergola sektörlerinde hizmet veren ya da bu sektöre iş yapan tedarikçilerin isimlerini uygun bütçelerle ve ulusal ölçekte duyurmalarına olanak sağlayan önemli bir tanıtım gücüdür. Bir iş fikri olarak projelendirilmiştir. Bugün hiçbir süper lig takımı bu kadar düşük bütçelerle sponsorluk vermemektedir. İMC Pergola yönetimini sahip oldukları vizyon ve duyarlılık nedeniyle kutluyor ve teşekkür ediyoruz. Başarımızla İMC markasına da değer katacağımıza inanıyoruz”

“İMC MARKASI ULUSAL ÖLÇEKTE TANINDI”

İMC Pergola Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Aslan ise, Becker ile uzun süredir iş ilişkisi içinde olduklarını hatırlattı. 2016–2017 sezonunda sosyal projelerinden çok etkilendikleri Becker Spor’a destek verdiklerini kaydeden Aslan, “Her şeyden önce toplumumuz için fayda yaratacak projeleri birlikte hayata geçirmek istedik. İki çocuk babası olarak Zihinsel Engelli Çocuklar Projesi beni en çok etkileyen proje oldu. Her anne babanın evladı değerlidir, özeldir, önemlidir. O çocuklarımızın da birer birey olduğunu, değerli olduğunu unutmamak gerekir. Onların yüzünü güldürebilecek olmanın hayali ile yola çıktık. Bugün geriye dönüp baktığımızda yaptığımız en güzel, en değerli yatırım olduğunu görüyoruz. Tüm projelerle tek tek ve anne şefkati ile ilgilenen Bornova Becker Spor Sosyal Projeler Koordinatörü Burcu Kebir’e teşekkürlerimi ifade ediyorum.” dedi. 

Türkiye’nin ilk kadın hakları konseptli basketbol turnuvası olan Karar Ver Cup’a da destek sponsoru olduklarını hatırlatan Kenan Aslan, sosyal sorumluluk projeleri ve sponsorluk anlaşmaları ile çok olumlu geri dönüşler aldıklarını kaydetti. 

Bu çalışmaların İMC markasının Türkiye’nin dört bir yanında tanınmasını sağladığına dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Aslan, şu değerlendirmeyi yaptı: 
“Bu güzel duyguların yanında başarı da gelince yeni sezonda da Becker Spor’un yanında olmak istedik. Takımın bize yaşattığı duygular ve katkılarına biz de forma önü sponsoru olarak karşılık verdik. Süper Lig’de çok güzel başarılar elde edeceğimize yürekten inanıyorum. Yapılan anlaşmanın şimdiden her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Becker Spor, sektörümüzü bir araya getiren, kaynaşmayı ve dayanışmayı artıran bir yapı sunuyor. Sektörde adını duyurmak isteyen tüm firmalar takıma destek veriyor. Üstelik süper lig takımı olmasına rağmen bize ismimizi uygun bütçelerle duyurma şansı veriyor.”

Bu haber 711 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()