İzmir Demokrasi Üniversitesi'nde Lisansüstü Program başlıyor

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper,2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı altında açılacak programlarla ilgili bilgi verdi. Rektör Tunçsiper, önümüzdeki bahar yarıyılı (Şubat-Haziran dönemi) için Muhasebe ve Finansman Tezli Yüksek Lisans Programı ile 3 ayrı tezsiz yüksek lisans programının öğrenci kabul edeceği bildirildi.

07 Şubat 2018 - 11:38

Tezsiz yüksek lisans programları arasında; Muhasebe ve Finansman, Finansal Raporlama ve Denetim ile Yöneticiler İçin İşletme programının bulunduğunu ifade eden Rektör TUNÇSİPER, İzmir ve çevresi için önemli bir alternatif olduklarının altını çizdi. Öğrenci alınması planlanan bu programlar için belirlenen kontenjanların ise; Muhasebe ve Finansman Tezli Yüksek Lisans programı için 15, diğer tüm tezsiz yüksek lisans programlarının her biri için 45 olduğunu ifade etti. 


Rektör Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER, ayrıca Sosyal Bilimler Enstitüsü altında İnsan Kaynakları Yönetimi tezli ve tezsiz yüksek lisans programlarının da açıldığını, ancak bu programlara bir sonraki dönem olan güz (Eylül-Ocak) döneminde öğrenci kabul edeceklerini ifade etti. 


İzmir Demokrasi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde açılan bu programlarda öğrenci olmak isteyenler için başvuru dönemi 29 Ocak - 15 Şubat 2018 olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arasında aday öğrencilerin şahsen veya posta yoluyla yapacakları başvurularını kabul edeceklerini kaydeden Rektör Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER, İzmir Demokrasi Üniversitesi olarak “Tüm birimlerde, alanında uzman öğretim elemanlarımızla çalışıyoruz. Hem örgün hem de yaygın eğitim programlarımızı titizlikle hazırlıyoruz. Başta İzmir ve çevresi olmak üzere, tüm paydaşlarımız için değer sunacak eğitimlerin yer aldığı bir üniversite ideali ile tercih edilen bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Pusulası “Demokrasi” olan herkesi Üniversitemize bekliyoruz” dedi.

Bu haber 3982 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()