İzmir'deki Motosikletli Tacizciler Yakalandı

İzmir’de bir kadını taciz eden erkek savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

19 Ağustos 2017 - 18:07

Alsancak ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki Derya Kılıç ve 22 yaşındaki Seray Gürer, motorsikletli iki kişinin tacizine uğradıklarını belirterek şikayetçi olmuştu. İki kadın, durumu anlattıkları polis tarafından da darp edilmişti.

Kameradan tespit edildi

Polis, tacizin gerçekleştiği cadde üzerindeki 120 işyerinde bulunan 240 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını izledi.

Motorsikletin plakasız olduğu anlaşılırken, markası belirlendi. Kameralardan, 24 yaşındaki Onur G. isimli şüphelinin Kılıç’ı elle taciz ettiği belirlendi.

Onur G. ile arkasında oturan aynı yaştaki S.Ç.’nin kimliği eşkallerinden belirlendi. Daha sonra şüpheliler evlerine yapılan baskınla gözaltına alınarak ahlak şubeye getirildi.

Serbest bırakıldı

Onur G.’nin polis ifadesinde tacizi itiraf ettiği öğrenildi. Yine arkadaşı S.Ç. de tacizden Onur G.’yi sorumlu tuttu. S.Ç., polisteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı, Onur G. ise adliyeye sevk edildi.

Ancak Onur G., savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: Diken
Bu haber 1078 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()