İzmir'de Sosyal Medyadan Gözaltına Alınanların Hepsi Serbest

İzmir Adliyesi'nden müjdeli haber...

17 Ağustos 2017 - 20:11 - Güncelleme: 17 Ağustos 2017 - 21:26

İzmir'de 11 Ağustos'ta sabah erken saatlerde sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan aralarında Gazete Demokrat yazarı Filiz Yalçın ve DİSK'e bağlı İzmir Genel-İş 5 No'lu Şube yöneticisi Ayhan Tural'ın da yer aldığı çok sayıda kişi serbest bırakıldı.
 

11 Ağustos'ta İzmir'de birçok adrese gerçekleştirilen operasyonda 26 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlardan 6'sının dün çıkarıldıkları mahkemede tutuklandığı öğrenilirken bugün mahkemeye sevk edilen 8 kişiden biri saat 18:00 sularında bırakılırken Yalçın ve Tural'ın yer aldığı 7 kişilik grup akşam 19:30 sularında tahliye edildi.

Sabah erken saatlerde beklemeye başladılar 

Gözaltıların İzmir Adliyesi'ne sevk edileceği haberinin öğrenilmesinin ardından sabah erken saatlerden itibaren adliye önünde beklemeye başlayan İzmir 78'liler Derneği Üyeleri, Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) üyeleri ve DİSK'li yöneticiler bir haftadır gözaltında tutulan içlerinde Filiz Yalçın ve Ayhan Turhal'ın da içlerinde bulunduğu 7 kişiyi adliye kapısında alkışlarla karşıladı.

Kaynak: Gazete Demokrat
Bu haber 2209 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()