İzmir'de İlk

Ak Parti Güzelbahçe İlçe Kadın Kolları Başkanı Burcu Dereci ilçe başkanı olarak görevlendirildi.

14 Mart 2018 - 12:22

İnsanın içini ısıtan samimi gülüşü ile tanınan Burcu Dereci, azimli çalışması ile taban tarafından çok sevilen bir kişiliğe sahip olmasının mükafatını, Kadın Kolları başkanlığından Ana kademe İlçe başkanlığına atanarak aldı.

   İzmir de ilk kez bir ilçeye kadın başkan atanması, siyasi kulislerde en çok konuşulan konuların başında geliyor, bu görevlendirme ile Aydın Şengül önderliğindeki İzmir Ak Parti teşkilatı yeni devir başlatıyor.

 

 İnsan İçin Umut Derneği başkanı Menşure Gökçe de görevlendirmeyle ilgili "Bu görevlendirmeyle, Ak Parti aleyhinde, söylenen bir çok iftira da tarihin karanlığında kaybolmaya mahkum olmuştur, Ak Parti teşkilatlarının kadına ne kadar büyük bir değer verdiğinin ifadesidir, kadınlar olarak, umutlarımız tazelenmiştir, devamının geleceğini umuyoruz, Allah Burcu Dereci başkanımızın yar ve yardımcısı olsun" dedi.

 

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Güzelbahçe'ye ilk kez bir kadın başkan atandı. Ak Parti Güzelbahçe ilçe  kadın kolları başkanlığını yürüten Burcu Dereci ilçe başkanı olarak görevlendirildi.

 

Ak Parti Güzelbahçe İlçe başkanlığına getirilmesi nedeniyle bir açıklama yapan Burcu Dereci, kendisini bu göreve layık gören genel merkez ve il teşkilatına teşekkür ederek, "Partime her kademede hizmet etmeyi esas aldım. Hangi kademede olursak olalım partimizin bir neferiyiz. Kadın Kolları başkanı olarak hizmet ettiğim partime şimdi ilçe başkanı olarak hizmet edeceğim. Bizim hangi görevde olduğumuzun önemi yok. Önemli olan partimize hizmet etmektir.Geçmişte olduğu gibi bugünde gece gündüz  demeden, ekibimle birlikte  çalışacağız.  Partimi  daha güzel  temsil etmek ve seçimlerden başarıyla çıkması noktasında herkese karşı kucaklayıcı olacağız. Birlik ve beraberlik içinde partimizi daha ileriye taşmak için çalmadık kapı bırakmayacağız, yüreklere gireceğiz" dedi.  

Bu haber 1355 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()