İZİKAD’dan üniversite gençlerine eğitim İZİKAD ile DEÜ işbirliği yapacak

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD), Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Esra Aslanertik’i makamında ziyaret etti. İZİKAD’ın faaliyetleri hakkında Rektör Yardımcısı Aslanertik’e bilgi veren İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, TEB ile beraber yürüttükleri “finansal okur-yazarlık eğitimi” için DEÜ’den destek istedi.

10 Nisan 2018 - 10:07

Eğitim kitlerinin ve eğitimcilerin hazır olduğunu, sadece gençlere, öğrencilere ulaşmak istediklerini ifade eden Serter, “Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencilerine ulaşmak ve bu eğitimi gençlerin ayağına getirmek istiyoruz. Bu konuda üniversitenin desteğini bekliyoruz” dedi. 

“Finansal okur yazarlık çocukluktan başlamalı”

Finansal okur yazarlığın aslında çocukluktan itibaren öğrenilmesi gerektiğini ifade eden İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, “Ancak TEB ile beraber yürüttüğümüz bu eğitimleri çocuklara şuan için ulaştıramıyoruz. Bunun için bir tüzük değişikliği yapacağız. O tüzük değişikliği yapılana kadar gençlere ulaşmanın doğru olduğunu düşündük. Bu konuda bize destek verebileceklerini ifade eden Aslantetik ve Dokuz Eylül Üniversitesi’ne çok teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Üniversite desteği 

Dokuz Eylül Üniversitesi olarak bu tarz faaliyetlere her zaman açık olduklarını ifade eden Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Esra Aslanertik, “Uygun bir zaman planlaması yaparak “finansal okur yazarlık eğitimi” projenizi üniversitemiz öğrencileri ile tabi ki buluşturmak isteriz. Üniversite salonlarımız da bu konuda kullanılabilir. Gerekli planlama yapıldıktan sonra eğitimler başlayabilir. İZİKAD’a öğrencilerim adına bu eğitim projesi için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber 1926 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()