İYTE’de “Güvenli İnternet” anlatıldı

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) İnovasyon Topluluğu'nun düzenlemiş olduğu inovasyonun ana unsurlarından olan teknolojinin ve mühendisliğin ön planda yer aldığı CreaTECH+ etkinliğinde Extranet Şirket Müdürü Mehmet TEKİNTAŞ, telekomünikasyon sektöründeki “Güvenli İnternet” gelişmeleri ve Extranet’in bu konudaki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

15 Mart 2018 - 09:21

Bu yıl 13 ve 14 Mart tarihlerinde İYTE Kütüphane Gösteri Merkezi’nde dördüncüsü düzenlenen CreaTECH+ etkinliğinde, öğrencilere farklı sektörler hakkında bilgi verildi.  Firmaların öğrencilere yol gösterici olması amaçlanan etkinlikte, başta Ege Bölgesi’nde olmak üzere Türkiye genelinde bireysel ve kurumsal müşterilerine; ses, internet ve katma değerli hizmetler sunan, internet servis sağlayıcısı Extranet gibi katılımcı ve destekleyici başka firmaların sektörlerinde kullanılan ve halen geliştirilmekte olan inovatif projeler öğrencilere aktarıldı. Etkinlikte sektörlerin yeni devrimi olarak adlandırılan Endüstri 4.0 hakkında da sunumlar yapıldı. 

Daha İyi Bir İnternet Seninle Başlayacak: Değerlerine Sahip Çık

Extranet Şirket Müdürü Mehmet TEKİNTAŞ, CreaTECH+ etkinliğinde yaptığı sunumda Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) "Daha İyi Bir İnternet Seninle Başlayacak: Değerlerine Sahip Çık" ana temasıyla düzenlediği iletişim çalışmalarına Extranet olarak destek verdiklerini belirterek “Güvenli İnternet” in önemine işaret etti. Ayrıca TEKİNTAŞ, internet kullanıcılarının ve ailelerinin internetin zararlı içeriklerinden korunabilmeleri için “Güvenli İnternet” i tercih edebileceklerine değindi.  “Güvenli İnternet” hizmetinin internet servis sağlayıcıları tarafından ücretsiz sunulduğunu da belirterek, kullanıcıların “Güvenli İnternet” hakkında detaylı bilgilere ise BTK’ nın hazırlamış olduğu www.guvenlinet.org.tr web sitesini ziyaret ederek ulaşabileceklerini ifade etti.

Etkinlik boyunca şirketler tarafından kurulan stantlara öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Öğrenciler, stantları ziyaret ederek şirketlerin inovatif faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Bu haber 956 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()