İYİ Parti, Ankara Çıkarması Yapmaya Hazırlanıyor

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, 1 Nisanda yapılacak İYİ Partinin Büyük Kongresi'ne İzmir’den ciddi bir katılım yapacaklarını belirterek, “Şimdi büyük kongremiz var. İzmir’den Ankara çıkartması yapmayı düşünüyoruz” dedi.

12 Mart 2018 - 19:07 - Güncelleme: 12 Mart 2018 - 20:08

Geçtiğimiz hafta sonu İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı, 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. İl Başkanı Yıldırım Ulupınar'ın tek aday olarak girdiği il kongresinde, 85 kişilik il yönetimi ve disiplin kurulunu seçti. Öte yandan il yönetiminde 6, disiplinde ise 2 değişiklik yaşandı.

“MİLLET, İYİ PARTİ’NİN İKTİDARINA HAZIR”

Kongre sonrası Gerçek Haberci’ye açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, kongrede heyecanın yüksek olması mutlu ettiğini ifade ederek, “ Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi İzmir’de de heyecan çok yüksekti. Bu bize çok ciddi bir umut veriyor. Millet, İYİ Parti’nin iktidarına hazır. Şimdi büyük kongremiz var. İzmir’den Ankara çıkartması yapmayı düşünüyoruz. Genel Merkezin kaç kişilik bir salon tutacağına bakıp ona göre ciddi bir katılım yapmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber 1190 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()