''İSİMSİZ 8 KADIN'' İBRAMAKİ'DE

Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Sanatçıları Derneği (KUFSAD) üyesi 8 kadın fotoğrafçının hazırladığı ve yaşamın her alanında bulunan kadınların fotoğraflarından oluşan “İsimsiz 8 Kadın” sergisi Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde düzenlenen bir kokteylle açıldı.

19 Nisan 2016 - 11:36

Türkiye'nin değişik kentlerinde yaşayan Gülsev Aydın, Zehra Çöplü, Şiir Dürüst, Nadire Günday, Sema Karlıova, Aylin Kırgözoğlu, Havva Önder ve Zeynep Özcan'ın fotoğraflarından oluşan "İsimsiz 8 Kadın" isimli serginin açılışına KUFSAD Başkanı Levent Köylü ve çok sayıda sanatsever katıldı. Türkiye'nin farklı yörelerinde ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan emekçi kadınların fotoğraflarının yer aldığı sergi büyük beğeni topladı. 

Sergi açılışında konuşan KUFSAD Başkanı Levent Köylü “Fotoğrafa gösterilen ilgi her geçen gün artıyor. Bunun bir parçası olmak bizler için onur ve gurur verici. Böylesine güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapan Kuşadası Belediyesine çok teşekkür ederim" dedi.

“İsimsiz 8 Kadın” fotoğraf sergisi 25 Nisan tarihine kadar Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde görülebilir.

Bu haber 1611 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()