İnce'nin Mitingine Sürpriz Konuklar

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce' nin bugün Edirne’de düzenlenecek mitingine sürpriz isimler katılacak.

09 Mayıs 2018 - 12:12

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra ilk mitingini memleketi Yalova’da yaptıktan sonra soluğu  Trakya’da aldı.

DEMİRTAŞ’I ZİYARET EDECEK
İnce, bugün Edirne’de düzenlenecek mitinge katılmasının yanı sıra HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ı da halen tutuklu bulunduğu  cezaevinde ziyaret edecek.

KRİTİK İSİMLER MİTİNGE KATILIYOR
İnce’nin Edirne’de düzenleyeceği mitinge CHP’den onlarca milletvekilinin yanısıra, sürpriz bir gelişme yaşandı. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Edirne mitingine, partisinin Cumhurbaşkanlığı aday adaylığı sürecinde isimleri geçen bütün isimleri davet etti. 

ADAY ADALARI MİTİNGDE
İnce’nin Edirne mitingine, CHP’nin cumhurbaşkanı aday adayı olarak isimleri uzun süre kulislerde konuşulan İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve AK Parti Kurucularından ve Eski Başbakan Yardımcılarından Abdüllatif Şener’in de katılacağı öğrenildi.

İnce’nin, partisinin cumhurbaşkanı aday adayları ile birlik ve beraberlik mesajı verecek.

EDİRNE’DEN HAKKARİ’YE
CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Edirne mitinginin ardından  Perşembe günü Hakkari’de düzenlenecek mitinge katılacak. İnce, Cuma günü ise kendisinin ve Erdoğan’ın memleketi Rize’de miting düzenleyecek.

Bu haber 1106 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()