IMAM BAILDI 23 MAYIS'TA MERSİN'DE

KOMŞU'DAN BİRBİRİNDEN GÜZEL LEZZETLERİ BİRARADA BULUŞTURAN IMAM BAILDI YEPYENİ ALBÜMLERİ ’IMAM BAILDI 3’ÜN DÜNYA TURNESİ KAPSAMINDA 23 MAYIS'TA 15. MERSİN ULUSLARARASI MÜZİK FESTİVAL'İNDE!

19 Nisan 2016 - 10:15

Imam Baildi artık sadece Akdeniz’in güneydoğusundan lezzetli bir yemek değil, Yunan ezgilerini ve Balkan müziklerini buluşturan eğlenceli bir grubun ismi.

2007’de grubun ismini taşıyan ilk albümlerini yayımladıktan ve müziklerini “global pop” olarak tanımladıktan sonra “The Imam Baildi Cookbook” albümlerinde LA hip-hop sanatçıları Delinquent Habits ve İspanyol grup Ojos de Brujo’dan Maxwell Wright ile ortak çalışan ekip yine farklı dinamik bir albümle geri dönüyor. 

Fas ezgilerinden esintilerle kaydedilen “Rider” şarkısı, cha cha ve mariachi tarzlarını buluşturdukları “Argosvinis Moni” parçası ve kıpır kıpır dansa çağıran “Baila Ciftetelli” şarkılarının ön plana çıktığı albümde Imam Baildi yine zengin müzikler ile karşımıza çıkıyor. 

Bugüne kadar Massive Attack, Ojos De Brujo, Gogol Bordello gibi önemli grupların konserlerinde ön grup olarak sahne almalarıyla hayran sayısı inanılmaz bir hızla yükselen Imam Baildi, dünya müziğinin yeni yıldızları olarak dünyanın en prestijli festivallerinde sahne alıyor. 
 
Orestis ve Lysandros Falireas kardeşler tarafından 2005 yılında kurulan Imam Baildi, buzuki, elektro swing, Yunan kökleri, hip-hop, mambo ve bir tutam Balkan müziğini bir kasede karıştırdıkları tarifleriyle süslenen “Imam Baildi 3” albümünün dünya turnesi kapsamında 23 Mayıs’ta ilk kez Mersin’de.

Birbirinden güzel melodiler üzerine hip-hop, rumba ve samba renkleri ekleyen ve Akdeniz müziklerini nostaljik soslarla süsleyen Imam Baildi yepyeni stüdyo albümleri ‘Imam Baildi 3’ ile bizlere unutulmaz bir Akdeniz akşamı yaşatmaya hazırlanıyor. 

IMAM BAILDI
Orestis Falireas , Dj, Bas, Prodüktör
Lysandros Falireas, Vurmalı çalgılar, Klavye
Rena Morfi , Vokal
MC Yinka , Vokal , El. Bas
Giannis Diskos , Klarnet, Saksafon
Alexis Arapatsakos , Buzuki
Lampis Kountourogiannis , El. Gitar

23 MAYIS 2016 - 20:00 - Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi - Cumhuriyet Salonu 

Bilet Satış Noktası: Festival Ofisi - 0324 2377810 

Bu haber 2058 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()