İlk sahne deneyimlerinde ustaları aratmadılar

Buca Belediyesi Tiyatro Topluluğu’ndan iki muhteşem gösteri

19 Nisan 2016 - 11:09

Buca’nın amatör tiyatrocuları, ilk gösterilerinde usta tiyatroculara taş çıkarttı. Buca Belediyesi’nin açtığı ücretsiz tiyatro kursunda 7 aylık eğitimlerinin ardından ilk sahne deneyimlerini yaşayan amatör tiyatrocular, başarılı performansları ile tiyatro severlerden tam not aldı.

D.E.Ü Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda sahnelenen ilk gösteride Buca Belediyesi Tiyatro Topluluğu gençlik grubu, Moliere'in başyapıtlarından ‘Scapin'in Dolapları’ oyununu Bucalı tiyatro sevenler için sahneledi. Zeki ve kurnaz uşak Scapin’in, efendilerini oyuna düşürerek kuklaya çevirmesini anlatan komedi türündeki oyun, tiyatro severlere kahkaha dolu dakikalar yaşattı. Buca’nın genç tiyatrocuları, başarılı performansları ile izleyenlerden tam not aldı.

Buca’nın genç yeteneklerinin ardından yetişkin grubu  ‘Bavul’ adlı gösterileri ile izleyenlerin karşısına çıktı. Performansları ile usta tiyatrocuları aratmayan amatör tiyatrocular da başarılı bir performans ortaya koydu. Sam Bobrick’in yazdığı ve seyahat dönüşü havaalanında bavulları karışan bir kadın ve erkek arasında başlayan ilişkinin komedi örgüsü içinde işlendiği oyun, Bucalı tiyatro severlere keyifli anlar yaşattı.

 

Bu haber 1063 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma gireceği gün sona ermiş
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma...
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()