İlçe Başkanları Kongreyi Delegeye Havale Etti

CHP ilçe başkanları, 7 Ocak’ta gerçekleşecek İl Kongresi öncesi ikinci zirve toplantısı Kilim Otel’de gerçekleşti. Toplantı sonrası ilçe başkanları adına açıklama yapan Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, “7 Ocak 2018 günü yapılacak il kongresinde de 654 delegemizin aynı ruh ve vicdanları doğrultusunda ‘önce CHP’ diyerek üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inancımız tamdır” dedi.

03 Ocak 2018 - 18:42

CHP İzmir ilçe başkanlarının, 7 Ocak’taki il kongresi öncesinde gerçekleştirdiği toplantının ardından yayınladığı sonuç bildirgesinde yapılacağı ifade edilen ikinci toplantı bugün Kilim Otel’de tamamlandı.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİN YAPILACAĞI AÇIKÇA BEYAN EDİLMİŞTİR”

Toplantı sonrası ilçe başkanları adına açıklama yapan Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, il kongresinin demokrasi şöleni olacağını ifade ederek, "İzmir’de 30 ilçe başkanı olarak ülkemizin geldiği bu süreci de dikkate alarak 7 Ocak tarihinde yapılacak CHP İzmir İl Kongresi sürecine katkı sağlamak ve 2019 yılında yaşanacak 3 seçim için sağlıklı bir süreç adına Torbalı İlçe Başkanımızın ev sahipliğinde 2 ilçe başkanımızın mazereti nedeniyle katılamadığı ve 28 ilçe başkanı ile yapmış olduğumuz toplantının sonuç raporunda ‘İl başkan adayı profili, sürece katkı sunacak fiili takvim ve kongrenin icrasının kusursuzluğuna katkı’ konularında somut açıklamalarda bulunulmuştur. 30 ilçe başkanımızı temsilen 6 ilçe başkanımızca oluşturduğumuz komisyon raporunda il başkanı ve yönetim kurullarının seçimi ‘il kongresinin ana unsuru ve iradesi olan 654 delegemizin tercih ve temsiliyetidir’ ifadesi ile tercihin tamamen il kongre delegelerimize ait olduğu, yine ‘kongremiz mevcut il başkanlığı icrası ve sorumlulğundadır’ açıklamamız ile kongremizin demokrasi şöleni içerisinde geçmesi için ilçe örgütlerimizce her türlü desteğin yapılacağı açıkça beyan edilmiştir” şeklinde konuştu.

“ADAYLARIMIZ MEVCUT”

Alper, “İlçe başkanları toplantı sonuç raporunu açıkladığımız tarihte henüz aday bulunmamaktaydı. İlçe başkanları olarak açıklamış olduğumuz takvim devam ederken 29 Aralık 2017 Cuma Günü Sayın Deniz Yücel, 30 Aralık 2017 Cumartesi Günü Sayın Kemal Karataş, 2 Ocak 2018 Salı Günü Sayın Utku Gümrükçü ve aynı gün Sayın Aytül Tokgözlü, 3 Ocak 2018 tarihinde ise Sayın Hüseyin Saygılı ve Sayın Hasan Nebi CHP İzmir İl Başkanlığı’na aday olduklarını ilan etmişlerdir. Parti içi demokrasi adına amaçlanan hedefe ulaşılmıştır. Adaylarımız mevcuttur” dedi.

“ÖNCE CHP”

Son olarak Alper, şunları kaydetti: “30 ilçe başkanı olarak irademiz şudur ki; 1919 ruhu ile Erzurum ve Sivas Kongrelerini yapan ve bağımsızlık savaşımızı yürüten delegasyon 94 yıldan beri ‘bağımsızlık benim karakterimdir’ şiarıyla gerekeni yapmıştır. 7 Ocak 2018 günü yapılacak il kongresinde de 654 delegemizin aynı ruh ve vicdanları doğrultusunda ‘önce CHP’ diyerek üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inancımız tamdır. Ayrıca ilçe başkanları olarak bir önceki toplantıda ifade ettiğimiz toplantı sonuç raporunda yer alan aday kriterlerinin arkasındayız. Tüm adaylarımıza başarılar diliyor, kongremizin bir demokrasi şöleni içerisinde geçmesini temenni ediyoruz"

Kaynak: www.gercekhaberci.com
Bu haber 824 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()