İki Taraftar Grubu Birbirine Girdi!

Eskişehirspor ve Sakaryaspor taraftarları birbirine girdi!

25 Eylül 2016 - 15:30

Sakaryaspor ve Eskişehirspor arasında oynanacak karşılaşma çerçevesinde Sakarya'da buluşan iki takımın taraftarları birbirlerine girdi. Çıkan kavgada çok sayıda taraftar yaralanırken çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

Sakaryaspor ile karşılaşmak için Sakarya'nın Pamukova ilçesine giden Eskişehirsporlu taraftarlar ve ev sahibi takımın taraftarları arasında kavga çıktı. Karşı karşıya gelen taraftarlar Sakarya-Eskişehir karayolunda feci şekilde kavgaya tutuştu. Taraftarlar arasında çıkan kavgayla beraber karayolu trafiğe kapatılırken çok sayıda taraftar yaralandı. Çıkan olaylara polis ve jandarma ekipleri müdahale ediyor. Bölgeye 112 ekipleri sevk edildi. Olayların hala sürdüğü öğrenildi.

Bu haber 915 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()