HÜSEYİN YURTTAŞ, FOÇA’YI GURURLANDIRDI

21. İzmir Kitap Fuarı, Kültürpark Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda açıldı…

19 Nisan 2016 - 11:30

21. İzmir Kitap Fuarı’nın açılışına katılan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; 21. İzmir Kitap Fuarı’nın Onur Konuğu Hüseyin Yurttaş’a teşekkür plaketi sundu.

Foça Kozbeyli’li Şair-Yazar Hüseyin Yurttaşı kutlayan Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; “Çok değerli sanatçımız Hüseyin Yurttaş’ın, 21. İzmir Kitap Fuarı’nın Onur Konuğu oluşu bizleri çok sevindirdi ve gururlandırdı. Foça’mıza ve edebiyatımıza kattığı değerlerinden ötürü kendisine çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kitap Fuarı, dokuz gün boyunca açık kalacak

Kitapseverler, 24 Nisan Pazar akşamına kadar açık kalacak olan 21. İzmir Kitap Fuarı’nda,  ünlü yazarlarla bir araya gelme şansı bulacak. Bu yıl 400 yayınevinin katılımıyla gerçekleşen fuarda 150 kültür etkinliği yer alıyor. Fuarın bu yılki onur konuğu,  Şair-Yazar Hüseyin Yurttaş oldu.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle hazırlanan İzmir Kitap Fuarı’nın 21’incisi, Kültürpark Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda düzenlenen törenle açıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Hüseyin Yurttaş’a onur plaketi sundu.

Dokuz gün boyunca düzenlenecek etkinlikler ve imza günlerinde; İlber Ortaylı, Gülten Dayıoğlu, İsmail Saymaz, Ataol Behramoğlu, Deniz Kavukçuoğlu, Canan Tan, Murathan Mungan, Büşra Yılmaz, Erdil Yaşaroğlu, Ayşe Kulin, Muzaffer İzgü, Ahmet Telli, Banu Avar, Üstün Dökmen, Fehim Taştekin, Selçuk Erdem, Azra Kohen, Enver Aysever, Mustafa Armağan, Pelin Çift, Eren Erdem, Mavisel Yener, Aret Vartanyan, OT Dergisi ve Uykusuz Dergisi yazar ve çizerlerinin de aralarında bulunduğu pek çok yazar okurlarıyla buluşacak.

Girişin ücretsiz olduğu 21. İzmir Kitap Fuarı, 16-23 Nisan 2016 tarihleri arasında 11.00-20.00, fuarın son günü olan 24 Nisan 2016 tarihinde ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Bu haber 1550 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()