Hayata Dokunup Umut Olan İnsanlar

Bir Hayata Dokun Derneği, Bir Umut Ol Projesi Kapsamında yaptığı çalışmalarla hayatlara dokunmaya devam ediyor. Yeşilay Cemiyeti’nden hibe almaya hak kazanan proje gün geçtikçe büyüyor. 15-25 yaş aralığında madde bağımlısı gençlerin Sanat Terapisi yoluyla tedavi olmasını, proje sonunda iş istihdamı yaratılıp gençlerin topluma kazandırılmasını amaçlayan proje İzmirlilerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

05 Nisan 2018 - 16:35

EGEPOLİTİK İŞ-KUR Konak Müdürü İbrahim Ay, Bir Hayat Dokun Derneği Kurucu Başkanı, Türkiye’nin ilk ve tek sanat terapisti Burcu Bostancıoğlu katkı ve yardımlarından dolayı Ay’a Plaket takdim etti.

Bostancıoğlu: “ İyilik, iyiler olduğu sürece kazanır. Sayın Müdürümüze bugüne kadar yanımızda olduğu, bundan sonrada yanımızda olacağı için çok teşekkür ediyor bu plaketi bir hatıra olarak kabul etmesini diliyorum.” dedi. 

Ay: “Bu güzel plaket için çok teşekkür ediyorum ancak her insanın yapması gerektiği gibi sorumlu olduğumu düşündüğüm ve inandığım şeyleri yapıyorum. Teşekkür ya da karşılık beklemeden, yapılması gerekeni yapmak için var gücümle uğraşıyorum. Burcu Hocama bu ince davranışı için de ayrıca teşekkür ederim. Bundan sonraki projelerde de her zaman elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım.” İfadelerini kullandı.


Kurs Bitimi Sertifika 
Denetimli serbestlik kapsamında 12 çocuğun eğitim aldığı Bir Umut Ol Projesi kapsamında bilgisayarlı ön muhasebe dersleri 17 Nisan’da başlayarak haftanın dört günü sürecek. Kurs bitiminde Halk Eğitim ve İŞKUR’ dan Bilgisayarlı Ön Muhasebe bitirme sertifikası alacaklar. 

 

Bu haber 2264 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Hasan ay
    6 yıl önce
    Benim abim her konuda başarılıdır alah yar ve yardımcın ölçün canım abim başarıların her daim olsun ✔️✔️✔️
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()