Hasta yaşıtları için sahneye çıkacaklar

Seferihisar Belediyesi Tiyatro Topluluğu (SEFTİT) Çocuk Tiyatro Ekibi, örnek bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Konak AKM’de sahneye çıkacak çocuklar, oyunun gelirini Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören yaşıtlarına bağışlayacak.

27 Nisan 2016 - 09:45

Seferihisar Belediyesi bünyesinde tiyatro eğitmenleri Vedat Murat Güzel ve Aysel Güzel öncülüğünde çalışan ve ilçedeki gösterilerde büyük beğeni toplayan çocuklar, bu defa sahneye çok özel bir nedenle çıkacak. Bir sosyal sorumluluk projesine imza atacak çocuklar, oyunun gelirini Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören yaşıtlarının tedavi masrafları için kullanılması bağışlayacak. 30 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek oyun Konak AKM’de Saat 20.00’de gerçekleşecek. Biletler Seferihisar Çocuk Belediyesi ve Behçet Uz Çocuk Vakfı tarafından 15 TL’den satılacak.

Oyunla ilgili açıklamalar yapan tiyatro eğitmeni Vedat Murat Güzel, “Çocuktur nasıl yardım eder diye düşünenlere en güzel cevabı sanıyorum Seferihisarlı çocuk tiyatrocularımız verecek. Sanatla çocuğun çocuğa dokunuşuna tanıklık edeceğiz. Herkesi bu çocuklarının vicdanlarıyla hazırladığı projeye destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Bu haber 1367 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()