Rotaryenler'den Anıtkabir'e Anlamlı Ziyaret

Uluslararası Rotary'nin Türkiye Temsilcilikleri olan 2420, 2430 ve 2440. Bölge Federasyonları Temmuz ayında değişen yeni dönemine Ata’sını ziyaret ederek başladı. Türkiye'de İzmir, İstanbul ve Ankara'da bulunan üç bölgenin Federasyon Başkanı, Bölge Temsilciliklerine bağlı yaklaşık bin Rotaryen ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.


Rotaryenler'den Anıtkabir'e Anlamlı Ziyaret

Uluslararası Rotary’nin her yıl Temmuz ayı itibariyle değişen döneminde İzmir, İstanbul ve Ankara'daki Bölgelerin Federasyon Başkanları, bölgelere bağlı kulüplerin yeni dönemdeki başkan ve üyeleri ile birlikte göreve Anıtkabir’i ziyareti ile başladı. Yaklaşık bin Rotaryen'in Arslanlı Yolda yürüyüşü ile başlayan ziyaret, Atatürk’ün mozolesine çelenk konulmasıyla devam etti.

"Atamız'dan İlham Aldık"

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu 2018-2019 Dönem Başkanı Alaeddin Demircioğlu yaptığı konuşmada, "112 yıldır hizmet için çalışan Uluslararası Rotary'nin Türkiye temsilcileri olarak Ata'mızdan aldığımız ilham ile ülkemizin ekonomik ve toplumsal kalkınması için var gücümüzle çalışıp ihtiyaç duyulan her alanda insanlığa dokunmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Anıtkabir ziyareti anı defterinin imzalanmasının ardından hatıra fotoğrafı ile sona erdi.