Üreten Sanayi, Büyüyen Ekonomi

Kemalpaşa’nın önde gelen sanayicilerinin üyesi olduğu Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği’nin(KESİAD) 9. Genel kurulu yapıldı. Genel kurulda KESİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Meriç, oy birliği ile yeni başkan seçilirken, derneğin yeni sloganı ise “Üreten Sanayi, Büyüyen Ekonomi” oldu. Haluk Meriç’in Başkanlığı’ndaki yeni Yönetim Kurulu’nda genç ve kadın üyeler ön plana çıkarken, Dernek yeni projelerle etkinliğini ve büyümesini sürdürecek.


Üreten Sanayi, Büyüyen Ekonomi

Mali yönden güçlendi

Kemalpaşa Ramada Oteli’nde yapılan, Dernek Kurucusu Fahrettin Selçik’in Divan Başkanı olarak yönettiği genel kurula KESİAD üyeleri büyük ilgi gösterirken, başkanlık bayrağını Haluk Meriç’e devreden Zeki Yöndem, 2 yıllık görev süreci boyunda kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Başkanlığı sürecinde KESİAD’ı yaptıkları etkinlikler ile ön plana çıkardıklarını ve mali yönden güçlendirdiklerini anlatan Yöndem, yeni yönetimin Derneğe kendine ait bir merkez kazandırmasını önerdi.

Genç ve dinamik yönetim

Genel kurulda Zeki Yöndem Başkanlığı’ndaki yönetim kurulu faaliyetleri, mali ve denetim raporları oybirliği ile onaylandı. Haluk Meriç’in listesini takdim etmesinin ardından oybirliği ile Derneğin 9. Dönem Yönetim Kurulu seçildi. Genel kurulda dernek çalışmaları ve gelecek projeleri de konuşulurken, seçimin ardından Teşekkür konuşması yapan KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Meriç ise yabancı dil bilen, üniversite mezunu, genç ve dinamik bir ekip kurduklarını belirterek, yönetimde 4 kadın üyenin de yer aldığını söyledi.

KOSBİ ile işbirliği

Adında genç olan derneklerden bile daha genç bir ekip oluşturduklarının altını çizen Meriç, “Manifestomuz Cumhuriyet değerlerine bağlı kalarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ayrılmamak. Ben de birçok kuruma örnek olarak derneğimizde kural haline gelen yalnızca 1 dönem Başkanlık yapacağım. Bir daha görev istersem, sizler beni lütfen uyarın. Yeni dönemde proje grupları oluşturacağız. Yeni sloganımız “Üreten Sanayi Büyüyen Ekonomi” olacak. Üretimde katma değerin artırılması için çalışacağız ve bunun için projeler üreteceğiz. KOSBİ ile işbirliği içinde bölgemiz sanayicilerimizin sorunlarının çözümü için çaba harcayacağız” dedi.

Kurucu Başkan Selçik’e Vefa

Genel kurulda ayrıca Dernek Kurucu Başkanı Fahrettin Selçik’e katkılarından dolayı plaket takdim edilirken, Dernek Eğitim Merkezi’ne de isminin verilmesi kararlaştırıldı. Dernek çalışmaları için sağladığı destek içinde Ramada Kemalpaşa Oteli Genel Müdürü Selin Avşar’a da teşekkür plaketi verildi. 

KESİAD’ın Yeni Yönetim Kurulu

Haluk Meriç, İbrahim Sezek, Seçil Kaynak, Mutlu Can Günel, Ferhat Kılıç, Hasan Büyükkutlu, Hakan Özçelik, Filip Manasyan, Erçin Şahin