Kılıçdaroğlu İzmir'deki 2. günü: Önce örgütle buluşma sonra sempozyum

CHP Lideri Tire’deki çifte açılışlı Pazar mesaisinin ardından yeni haftayı da İzmir’e açacak. Kılıçdaroğlu önce ilçe başkanlarıyla kahvaltılı buluşmada bir araya gelecek ardından Balçova’daki 'Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek Sempozyumu'nun açılış konuşmasını yapacak


Kılıçdaroğlu İzmir'deki 2. günü: Önce örgütle buluşma sonra sempozyum

umhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim bölgesi İzmir’deki temaslarını sürdürüyor.

Kente Pazar günü gelen ve Tire’de yapımı tamamlanan 15 bin kişilik stat ile arıtma tesisinin açılış törenine katılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yeni haftayı da İzmir’de açacak.

Kılıçdaroğlu önce örgütle buluşacak. CHP Lideri konakladığı Kaya Termal Otel’de ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek 2019’deki seçimlere yönelik stratejiler için fikir alışverişinde bulunacak.

Kılıçdaroğlu ardından Balçova’da ilçe belediyesi tarafından düzenlenen ve 60’a yakın panelistin katılacağı 'Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek Sempozyumu'nun açılış konuşmasını yapacak.

CHP Genel Başkanı’nın sempozyum mesaisinin ardından kentten ayrılacak. Kılıçdaroğlu, Ankara’da MYK toplantısına katılacağı ve Salı günkü grup toplantısına hazırlanacağı için saat 14.00’te yine özel uçakla İzmir’den Başkent’e hareket edecek.