TMOBB Peyzaj Mimarları Seçimini Yaptı

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu 3 Şubat, seçimler ise 4 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi.


TMOBB Peyzaj Mimarları Seçimini Yaptı

3. Olağan Genel Kurul’un açılış konuşması Yönetim Kurulu Başkanı Özay Yerlikaya tarafından yapıldı. Açılış konuşmasında “Hızla geçen çok yoğun ve hareketli bu iki yılın ardından geriye dönüp baktığımızda; pek çok mücadele, pek çok hüzün, pek çok can kaybı yaşadık ülke olarak. Her koşulda TMMOB Peyzaj Mimarları Odası 12. Dönem Yönetim Kurulu olarak tereddüt etmeden ülkemiz ve mesleğimiz için mücadelemizi sürdürdük. Geride bıraktığımız iki yılda, gönüllülükle hayatlarımızdan ayırdığımız bu önemli zaman dilimlerinde hepimiz mesleğimiz için özveri ile çalıştık. İçerisinde yer aldığımız her çalışmada, açtığımız her davada, yaptığımız her itirazda hem ülkemiz kaynaklarını ve kamuoyunun yararını hem de mesleğimizin hak ve kazanımlarını önde tutmaya çalıştık. Verdiğimiz mücadelelerde din, dil, ırk, sosyal statü ya da politik görüşe bakmaksızın sadece mesleki sorumluluğumuz ve mesleki onurumuzla hareket ettik.” ifadelerini kullanan Yerlikaya’nın ardından Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Genel Başkanı da konuşmalarını gerçekleştirdi. Daha sonra konukların konuşmalarına yer verilen Genel Kurulumuzda 12. Dönem Çalışma Raporu Şube Yönetim Kurulu Yazman Üyesi Salih Yeşilbaş tarafından sunuldu.

Genel Kurul toplantısının son bölümünde Peyzaj Mimarlığı mesleğinde 30 yılını tamamlamış üyelerimizden Ali Osman Öğmen, Sabiha Bircan Arslantürk, Elvan Şarman Sayan ve Abdurrahman Erturan’a “Meslekte 30. Yıl” plaketleri Genel Başkan Ayşegül Oruçkaptan ve 12. Dönem Şube Yönetim Kurulu Başkanı Özay Yerlikaya tarafından takdim edildi.

4 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilen 13. Dönem Yönetim Kurulu ve Delegasyon seçimlerinde Çağdaş Peyzaj Mimarları Grubu yeniden seçildi.

 

 

YÖNETİM KURULU (ASİL)

 

YÖNETİM KURULU (YEDEK)

1

ÖZAY YERLİKAYA

1

NURDAN ERDOĞAN

2

ELVİN SÖNMEZ GÜLER

2

ASLI GÜNEŞ

3

SALİH YEŞİLBAŞ

3

ESRA ERKMEN

4

FIRAT DERSİMLİ

4

KORCAN SARISOY

5

ATILGAN TAŞDEMİR

5

AYŞE KALAYCI

6

MELİH ÖZDURAN

6

HAKAN ÇAKAR

7

AYŞE NUR KARSAVURAN

7

BURCU ÇENBERCİ