Emekli- Sen Üyeleri Özgürlüğe Kavuşan Gökmen Ulu ile Hasret Giderdi

Tüm Emekliler Sendikası (Emekli-Sen) Konak Şubesi tarafından düzenlenen 2017’ ye veda kahvaltısı İzmir siyasetini de bir araya getirdi.


Emekli- Sen Üyeleri Özgürlüğe Kavuşan Gökmen Ulu ile Hasret Giderdi

Gazeteci Gökmen Ulu’ nun onur konuğu olarak katıldığı kahvaltıya CHP İzmir Milletvekillleri Özcan Purcu ve Tacettin Bayır, İzmir Kent Konseyi Başkanı Çağrı Guruşçu, Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu, CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, CHP Konak İlçe Başkanı M. Şakir Başak, CHP Konak Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhadbeyli, Konak ve Karabağlar’ dan bazı belediye meclis üyeleri de katılarak emeklileri yalnız bırakmadı.

Emekliler Sendikası Konak Şube Başkanı Ramazan Tekin’ in yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan programda Emekli- Sen MYK üyesi İbrahim Yılmaz, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purcu, CHP Çiğli Başkanı Utku Gümrükçü, ADD Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Türkbay da söz alarak kahvaltıya katılan misafirleri selamladı.

Gökmen Ulu Tüm Emekliler Sendikası' nın Desteğini Unutmadı

Etkinliğin onur konuğu olan Gazeteci Gökmen Ulu, cezaevinde olduğu süreçte kendisinden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Tüm Emekliler Sendikası üyelerine  teşekkür ettiği konuşmasında cezaevindeki karanlıkların Sözcü Gazetesi’ ni açtığı zaman aydınlığa büründüğünü de sözlerine ekledi. Ulu' nun yeni yıl dilekleriyle sonlandırdığı konuşması katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. 

Gümrükçü' ye Yoğun İlgi

CHP’ nin 7 Ocak 2018 tarihinde yapılacak İl Kongresi’ nde Başkanlık için adaylığını 1 Ocak' ta açıklaması beklenen Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’ ye de Tüm Emekliler Sendikası üyeleri ve katılımcılarının yoğun ilgi gösterdikleri görüldü.