Karabağ: Kendimiz Gibi Olalım

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu’ nun Bayraklı Havuz Düğün Salonu' nda düzenlediği etkinliğe katıldı. Başkan Karabağ, “Bir gün herkes Atatürkçü olacak. Bunun kaçarı yok. Doğru bir tanedir. Biz doğru yoldayız. Kendi fikrimizi sonuna kadar savunalım. Kendimiz gibi olalım. Yani yurtsever, ilerici, Atatürkçü, çağdaş…” dedi.


Karabağ: Kendimiz Gibi Olalım

İzmir’de yaşayan Çorumlular, Bayraklı'da bir araya geldi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da Çorumluları yalnız bırakmadı. Başkan Karabağ,  Çorum Hitit Derneklerinin sosyal demokrat, ilerici, yurtsever olduğunu belirterek, onlarla birlikte etkinlik yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Demokratik kitle örgütlerinin önemine değinen Başkan Karabağ, “Demokrasinin elimizden kayıp gittiği günlerde sadece bir partinin demokrasi mücadelesiyle bu işler olmaz. Karşımızda işbirlikçi müthiş bir yapı var. Cumhuriyetin adım adım yıkıldığı bir gündeme doğru gidiyoruz. Hepimiz aynı hassasiyet içindeyiz. Cumhuriyetle sorunu olanlar bugünlerde Atatürkçü oldu. Bir gün herkes Atatürkçü olacak. Bunun kaçarı yok. Doğru bir tanedir. Matematikte ikinci doğru olmaz Biz doğru yoldayız. Kendi fikrimizi sonuna kadar savunalım. Kendimiz gibi olalım. Yani yurtsever, ilerici, Atatürkçü, çağdaş… Birlikten yana insanlarız. Bu yolda devam edelim. Kara çarşafa rozet takarak, siyasal islamcıları derneklerimize, partilerimize getirerek bu işler olmaz. Aslımız gibi olmalıyız” dedi.

ÜLKEMİZİ KARANLIKTAN BİZ KURTARACAĞIZ!        

“Olduğumuz gibi olacağız” diyen Başkan Karabağ, sözlerine şöyle devam etti: "Eğer takiye yaparsak bize inanmazlar. Aslı varken suretine niye oy versinler? Solcu olacağız, demokrat olacağız, Atatürkçü olacağız, Laik olacağız, Cumhuriyetçi olacağız, antiemperyalist olacağız, bağımsızlıkçı olacağız. Biz bağımsızlık yolundan ayrılmayacağız. Ve ülkemizi karanlıktan bizler kurtaracağız. Bu günler de geçecek. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Atatürk, yaşasın Türk Bayrağı” dedi.