“Yol Arkadaşım”a Kahkaha Dolu İzdiham!


“Yol Arkadaşım”a Kahkaha Dolu İzdiham!

BKM yapımı “Yol Arkadaşım”ın kahkaha turnesinin son durağı, Eskişehir, Kütahya ve Bursa’dan sonra İzmir oldu. İzmirliler filmi İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile birlikte izlemek için, saatler öncesinden Gaziemir Optimum Cinemaximum Sinemaları’na akın etti. Etkinlik, BKM’nin Ege Bölge temsilciliği Devajans tarafından gerçekleştirildi.

Oğuzhan Koç, İzmirli binlerce sinemaseverle, hep bir ağızdan filmin şarkısı “Vermem Seni Ellere”yi seslendirdi. İki ünlü isim karşılaştıkları sevgi seli karşısında, yürüyen merdivenleri bile boş bırakmayan İzmirlilere de esprili bir dille teşekkür etti.

“YOL ARKADAŞIM”IN ARABASINA İZMİR PLAKA!

Gösterimden hemen önce, BKM Ege bölge temsilcisi Devajans başkanı Erhan Gölbey tarafından filmde İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un, mizah dolu yolculuklarını yaptıkları arabaya “Filmimizin yolu açık olsun” dilekleri ile İzmir plakası hediye edildi. İki ünlü isim plakalarıyla objektiflere poz verdi. İbrahim Büyükak: “Ben bu plakayı çok sevdim, bundan sonra bu plakayla gezeceğim, hatalıysam arayın” deyince bütün salon kahkahaya boğuldu.

Oğuzhan Koç “İzmir’e her gelişimizde çok büyük bir coşkuyla karşılaşıyoruz dolayısıyla biz de daha büyük coşkuyla geliyoruz” dedi. İbrahim Büyükak da “Burada olmak çok büyük bir mutluluk. Yarın da Cumhuriyet Byaramı, böyle bir günde İzmir’de olmak çok güzel. Çok güzel bir kalabalık var. Hepiniz sağ olun var olun” dedi. Büyükak ve Koç alkışlar eşliğinde yerlerine geçerek filmi İzmirlilerle birlikte izledi. İlk sahnesinden son sahnesine kadar kahkahalarla izlenen film, finalde dakikalarca alkışlandı.

“Yol Arkadaşım” Hikaye:

Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur’un (Oğuzhan Koç) kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e (İbrahim Büyükak) rağmen başarmak. Bir telefon uygulamasıyla tanışan ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Onur ve Şeref’in eğlence ve macera dolu yolculuğu, izleyen herkese kurduğu hayal ile yaşadığı hayat arasındaki farkı sorgulatacak. 

 

Vizyon Tarihi: 27 Ekim

Yapımcı: BKM

Yönetmen: Bedran Güzel

Senaryo: İbrahim Büyükak

Oyuncular: İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Emre Kınay, Eda Ece ve Aslı Bekiroğlu