Bayraklı Baştan Aşağı Bilal ve Erdoğan Reklamlarıyla Doldu!

Patronların ve sermaye gruplarının AVM, tower, rezidans ve iş merkezleriyle kuşattığı İzmir'in Bayraklı ilçesi, şimdi de Bilal Erdoğan'ın vakfı TÜRGEV ile babasının partisi AK Parti reklamlarıyla donatıldı.


Bayraklı Baştan Aşağı Bilal ve Erdoğan Reklamlarıyla Doldu!

AK Parti'nin ve İzmir'in yerel yöneticilerinin "yeni kent merkezi" diye sundukları Bayraklı'nın reklam panoları Türgev ve AKP reklamlarıyla donatıldı.

Patronların ve sermaye gruplarının AVM, tower, rezidans ve iş merkezleriyle kuşattığı Bayraklı, AK Parti hükümeti ve yerel CHP'li yönetim tarafından "İzmir'in yeni kent merkezi" olarak sunuluyor. Sancak ailesinin Folkart kulelerinin yanı sıra onlarca gökdelenin, yörenin doğal ve tarihi dokusunu bozduğu Bayraklı, AKP iktidarının rantına odaklandığı bir bir ilçe olarak biliniyor. 

Bayraklı'da reklam panoları son günlerde Bilal Erdoğan'ın kurucu ve yöneticisi, Esra Erdoğan Albayrak'ın yönetim kurulu üyesi olduğu TÜRGEV ile babasının genel başkan olduğu AKP reklamlarıyla donatıldı. Ana arterlerde bir TÜRGEV reklamı, bir AK Parti reklamı olarak sıralanan reklamlar dikkat çekti. 

TÜRGEV reklamlarında üniversite öğrencilerine hitap edilerek, "Hedefin büyükse TÜRGEV seninle" denilerek öğrenciler vakfın yurtlarına davet edildi. Aynı panoların hemen yanında Bilal'in babasının fotoğraflarının bulunduğu "Ak sevda 16 yaşında" yazılı reklamlar yer aldı.