Çocuklar Başkan Piriştina’dan Belediyeciliği öğrendi

Başkan Piriştina’ya yatırımlardan projelere, görev kapsamından yönetim anlayışına kadar birçok alanda sorular yönelten öğrenciler, Belediye birimlerini de ziyaret edip, çalışmaları yerinde inceleyip öğrenme fırsatı buldu.


Çocuklar Başkan Piriştina’dan Belediyeciliği öğrendi

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina minik öğrencilere belediyeciliği anlattı. Belediye faaliyetleri ve çalışma alanları konusundaki saha ödevleri için Buca Belediyesi’ni seçen SEV Okulları öğrencileri, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’dan Belediyeciliği öğrendi. Başkan Piriştina’ya yatırımlardan projelere, görev kapsamından yönetim anlayışına kadar birçok alanda sorular yönelten öğrenciler, Belediye birimlerini de ziyaret edip, çalışmaları yerinde inceleyip öğrenme fırsatı buldu.

SEV Okulları öğrencileri belediye yönetimi ve faaliyetlerini Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’dan dinledi. Belediyecilik hakkındaki saha ödevlerini Buca Belediyesi’ni inceleyerek yapmak isteyen öğrencileri Belediye Meclis Salonu’nda ağırlayan Başkan Piriştina, çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verip, birimlerin faaliyetlerini anlattı.

Belediyeciliğin sadece yol, asfalt, kaldırım yapmak demek olmadığını belirten Başkan Piriştina, Buca Belediyesi olarak insan odaklı, iyi ve kötü günde vatandaşının yanında olan, yaşamı kolaylaştıran ve kalite katan çalışmalar yapmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Buca Belediyesi’ndeki 3 yıllık görev sürecinde yapılan çalışma ve projeleri kapsayan faaliyet filminin gösterimiyle öğrencileri genel olarak bilgilendiren Başkan Piriştina, minik öğrencilerin sorularını ayrıntılı olarak samimiyetle cevapladı.

Keyifli geçen Belediyecilik dersinin ardından Başkanlık makamını ve belediye birimlerini de gezip, inceleme fırsatı bulan minik öğrenciler, Başkan Amca’ları ile hatıra fotoğrafıyla derslerini sonlandırdı.