Güzelbahçe’de 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 97. yıldönümü Güzelbahçe'de de törenlerle kutlandı.

23 Nisan 2017 - 12:00

Güzelbahçe Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün resmi çelenk sunumunun ardından, saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Güzelbahçe Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu’nda resmi tören yapıldı.

Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, siyasi partilerin ilçe başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı bayram töreninde öğrenciler halk oyunları gösterisi yaptı. Şiirler okudu, ilçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce şunları söyledi:
“Egemenliğin kayıtsız şartsız ulusa ait olduğu bir dönemin başlangıcı olarak 23 Nisan 1920, ulus egemenliğine dayanan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulması sürecinde atılan en önemli adımdır. 23 Nisan 1920’de açılan ve devrimlerin gerçekleştirilmesinde yaşamsal rol üstlenmiş Türkiye Büyük Millet Meclisi, demokratik rejimimizin temel kurumudur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, özgürlük, eşitlik ve adaletin egemen olabilmesinin ancak ulusal egemenlikle mümkün olabileceğine duyduğu inançla,TBMM'nin açıldığı 23 Nisan gününü barışın, sevginin, umudun, kardeşliğin ve aydınlık geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza armağan etmiştir. Çocuklarımızın ölmediği bir Türkiye özlemiyle, dünyadaki tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.”

Bu haber 606 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()