Güzel Oyuncu Rojda Demirer'in Estetiksiz Halini Gören Gözlerine İnanamıyor

Türkiye'nin en güzel kadın oyuncuları arasında gösterilen Rojda Demirer'in estetiksiz halini gören büyük hayal kırıklığı yaşıyor.

18 Ağustos 2017 - 15:39

En son "Adı Efsane" dizisinde boy gösteren Rojda Demirer, Türkiye'nin en güzel kadın oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

SAHNE TOZU YUTARAK BAŞLADI

İlk oyunculuk deneyimine sahne tozu yutarak başlayan Rojda Demirer daha sonra beyaz perdeye ve son olarak televizyon ekranlarında adım attı.

ESTETİKSİZ HALİNİ GÖREN ŞAŞIP KALIYOR

Güzelliği ile dikkat çeken oyuncu meğerse estetikliymiş, hem de fazlasıyla. Rojda Demirer'in estetiksiz halini görünler "bu kadarına da pes" demekten kendini alamıyor.

Bu haber 3633 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()