Gürsel Tekin: Kılıçdaroğlu'na Dokunun da Görelim

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, 'Yüreğiniz yetiyorsa hodri meydan. Kılıçdaroğlu orada. Dokunun da görelim' dedi.

22 Ağustos 2017 - 15:29

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, partisinin Kastamonu İl Başkanlığını ziyaret etti.

Basın açıklaması yapan Tekin, AKP iktidarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yu sindirme çabası içinde olduğunu ifade ederek, şöyle dedi: “CHP liderine, kendi kirli medyasında operasyonel bir haber yaparak, şantaj yaparak, ‘Acaba nasıl sindirebilirim? Önümüzde ki günlerde demokrasi, hukuk, adalet arayışı konusundaki taleplerini nasıl sindirebilirim?’ tehdidine CHP’nin boyun eğmesi mümkün değildir. Yüreğiniz yetiyorsa hodri meydan. Kılıçdaroğlu orada. Dokunun da görelim. Ana muhalefet liderine dokunabilecek bir güç daha doğmadı. Onun için bu tehditlerle, şantajlarla, raconlarla memleketi yönetmek mümkün değil. Gelin ortak aklı egemen kılalım. Bunu defalarca söyledik. Sayın Genel Başkanımız da söyledi. İç ve dış politika konusunda yapılması gereken ne varsa ana muhalefet olarak her türlü katkıyı sunmaya hazır olduğumuzu söylememize rağmen, ne yazık ki içeride ve dışarıda mafyatik tehditlerle insanları sindirmeye çalışıyorlar. Tabii ki hiç kimsenin, hele de CHP’lilerin sindirmesi mümkün olmayacaktır. Bu tehditleri hiç ciddiye almıyoruz.” 

Bu haber 691 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()