Günde 4 Litre Gazoz İçiyordu! Bırakınca...

34 yaşındaki kadın, günde 4 kilo gazoz içerek 172 kiloya kadar yükseldi. Gazoz alışkanlığından kurtulduktan sonra bambaşka biri oldu.

19 Şubat 2017 - 17:10

10 yıl boyunca her gün 4 litre gazoz tükettikten sonra 172 kiloya kadar yükselen Kelly Fould isimli kadın, her yıl toplamda 1440 litre tüketiyordu. 34 yaşındaki kadın sadece içeceklerden günde 342 gram şeker ve bin 260 kalori depoluyordu.

Gazoz alışkanlığı bütün enerjisini tükettiği için Kelly yemek yapmayı bırakarak hazır yiyecekler tüketmeye başladı.

Genç kadın, sağlıksız beslenme alışkanlıklarını şu sözlerle anlattı:

Başta gazoz tükettiğimdeki o şeker yüklemesi hoşuma gidiyordu. Sonra bağımlı oldum. Başka bir şey içmek bile istemiyordum. Bütün paramı gazoza veriyordum. Her gün aynı şekilde içiyordum.

13 yaşından beri gazoz içen Kelly, sırt ağrıları baş gösterince hastaneye gitti. O ana dek kaç kilo olduğunu bilmiyordu. Tartıya çıktığında başından kaynar sular döküldü.

Diyetisyene yönlendirilen genç kadın, ilk başta gazoz alışkanlığını günde 1 litreye düşürdü. İlk ayda 6 kilo verdi.

Ancak gizli gizli yine içmeye başladı. Dizleri ve sırtının ağrısına dayanamayan Kelly, yürümekte bile zorlanıyordu. Daha sonra kilo verme macerası gerçek anlamda başladı. 6 ayda 133 kiloya kadar zayıfladı. Sonrasında da devamı geldi.

Bu haber 727 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kılıç, “Sığacık halka kapatılıp, yabancı turiste açılacak”
Kılıç, “Sığacık halka kapatılıp, yabancı turiste...
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma gireceği gün sona ermiş
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()