Göz Göz Eren Bülbül'ü Unutmadı!

Göztepe taraftarı bu akşam 20.00'de yapılacak maçta takımlarına destek olmak için karşılaşmanın ev sahipliğini yapan Trabzon'a vardı. Terör örgütü tarafından Trabzon-Maçka'da şehit edilen Eren Bülbül'ü unutmayarak, mezarını ziyaret etti.

05 Şubat 2018 - 16:59 - Güncelleme: 05 Şubat 2018 - 17:25

Eren Bülbül Kimdir?
2002 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Eren Bülbül, lise öğrencisiydi. 4,5 yaşından beri Trabzonspor taraftarı olan 15 yaşında şehit edilen Bülbül’ün hayali bir gün Trabzonspor forması giymekti.

Trabzon'un Maçka İlçesi kırsalında Köprüyanı Mahallesi Vazelon Manastırı yakınlarında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasındaki çıkan çatışmada Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik, kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde şehit olurken, 15 yaşındaki Eren Bülbül ise PKK'lıların girdikleri evi güvenlik güçlerine gösterirken teröristler tarafından şehit edilmişti. 


Bu haber 3296 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()