Girişimcilik Fırsatında Üçüncü Etap Başlıyor

Karşıyaka Belediyesi ve KOSGEB ortaklığıyla yürütülen Uygulamalı Girişimcilik Projesi’nde bu yılın üçüncü etabı başlıyor.

21 Ağustos 2017 - 10:38

30 kişinin katılacağı eğitim için 7 Eylül’e kadar başvuru yapılabilecek. Eğitimi başarıyla tamamlayan ve projesi uygun bulunan katılımcılar, 50 bin lira hibe ile 100 bin lira faizsiz kredi almaya hak kazanacak.

GİRİŞİMCİYE DESTEK, EKONOMİYE KATKI
Karşıyaka Belediyesi; her geçen gün artan işsizlik sorununa çözüm üretmek, iş kurmak isteyenlere destek olmak ve kent ekonomisine doğrudan katkı sağlamak adına, KOSGEB işbirliğiyle ‘Uygulamalı Girişimcilik Projesi’ni sürdürüyor. Projenin bu yılki üçüncü etabına katılmak isteyen girişimci adayları, 21 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında Karşıyaka Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecek. 

50 BİN LİRA HİBE VERİLECEK
Başvurular arasından mülakatla belirlenecek 30 kişi, 12-15 Eylül tarihleri arasında uygulamalı girişimcilik eğitimi alacak. Programı başarıyla tamamlayan ve projesi KOSGEB tarafından uygun bulunan girişimciler, 50 bin lira hibe desteği almaya hak kazanacak. Ayrıca 100 bin lira faizsiz kredi imkanı sunulacak. Kadınlara ve engelli bireylere öncelik tanınan proje için, 399 43 44 numaralı telefondan da detaylı bilgi alınabilecek.

HER YIL 120 KİŞİYE DESTEK
İstihdama ve kent ekonomisine katkı sağlamak için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Girişimcilere yeni pencereler açmak ve desteklemek çok önemli. Bu anlamda, 2015 yılından bu yana Uygulamalı Girişimcilik Projesi ile çok güzel işlere imza atmaya devam ediyoruz. 2017'nin üçüncü etabını Eylül’de, son etabını da Aralık ayında gerçekleştirerek, yine bir yılda 120 kişiye girişimcilik hayallerini gerçeğe dönüştürme imkanı sunmuş olacağız” dedi.

Bu haber 408 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()