Gençlerin kongresine Genel Merkez müdahalesi

AKP Yalova Gençlik Kolları Kongresi’nde başkanlık için yarışan başkan adayının listesi kabul edilmedi, kongre basına kapatıldı. Genel Merkez'in desteklediği isim tek aday olarak seçime girdi.

15 Ocak 2018 - 08:57

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katıldığı AKP Yalova Gençlik Kolları Olağan Kongresi’nde, Genel Merkez'in müdahalesi sonrası tek adaylı bir seçim yapıldı.

Başkanlığa aday olan Emre Baykal’ın listesi divan tarafından kabul edilmedi.

Revizyon gazetesinin haberine göre, tartışmalara sebep olan karar üzerine Emre Baykal ve taraftarları salonu terk etti. Ardından bir skandal karar daha verildi ve olaylı gençlik kongresi basına kapatıldı ve basına kapalı kongrede eski başkan tekrar seçildi.

Bu haber 1001 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()