Gençlerbirliği' nde Deprem Dinmiyor

Efsane Başkanları İlhan Cavcav'ı kaybettikten sonra bu koltuğu oğul Murat Cavcav'a devreden Gençlerbirliği Kulübü'nde sular bir türlü durulmuyor.

15 Aralık 2017 - 11:25

Son olarak da Divan Kurulu' nun 7 etkili ismi, "Bu yönetim anlayışına ortak olmamak için" istifa ettiklerini açıkladılar.

İlhan Cavcav’ın isminin taşındığı sezonda düşme tehlikesi taşıyan Gençlerbirliği’nde, bir süre önce yönetim kurulunda yaşanan deprem şimdi de Divan Kurulu’nnda yaşandı. Kulüp yönetiminde asbaşkan, genel sekreter, sayman ve basın sözcülüğü gibi görevleri de yürütmiş olan Arda Çakmak, Sinan Gürsoy, Hıfzı Kuruşa ve Hakan Kaynar, kulübün “içten içe çürütülmesine şahit olmak” istemediklerini belirterek istifa etmişlerdi.

Son olarak da Gençlerbirliği Kulübü Divan Üyeleri’nden 7 isim istifalarını açıkladı.

Gençlerbirliği Divan Kurulu Üyeleri Turgay Demirer, Ozan Güler, Nevzat Akçaoğlu, M.Akşit Özkural, Necdet Özkazancı, Tanıl Bora ve Doğan Akpınar istifa dilekçelerini kurul başkanı Hasan Şengel’e verdikleri öğrenildi.

 

Bu haber 734 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()