Genç işkadını başarısıyla adından söz ettiriyor

Özge Mermer, bünyesinde çalışan onlarca manken ile bir çok şehirde birbirinden güzel organizasyonlara imzasını atıyor.

12 Mart 2016 - 17:09

Merkezi Antalya'da bulunan Özge Mermer Organizasyon,Reklam Tanıtım ve Cast Hizmetleri, Antalya'nın yanısıra İstanbul, Ankara ve İzmir'de yer alan ekipleriyle çeşitli organizasyonlara damgasını vuruyor. Açılışlar, event partiler, fuar organizasyonları, kongreler, toplantılar, galalar, konserler için proje üreten ve ekip çalıştıran Özge Mermer markası aynı zamanda cast ajans olarak da hizmet sunuyor. Mermer tüm bu faaliyetlerle birlikte çekimi defile ve tanıtımlarda da expozisyon yaptıklarını ifade etti. 
Özge Mermer, Medyaege'ye yaptığı açıklamasında "İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya noktalarında ekiplerim var. 220 bayan model, 115 hostes ve 52 erkek model toplamda bünyemizde çalışan sayımız. Başarımızla adımızdan sıkça söz ettiriyoruz. Hedefimizi de her zaman yüksek tutuyoruz" dedi.

Bu haber 2026 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()