Futbolun Efsanesine Büyük Vefa

17 Aralık 2017 - 21:12

Egeli Futbol Masterleri Galatasaray ve Türk futbolunun efsane isimlerinden İzmirli Erhan Önal adına düzenlenen futbol turnuvasında sahaya çıktılar. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle sağlık problemleri yaşayan Önal maçlar ve ödül töreni sırasında duygusal anlar yaşadı.

Ege Masterler Federasyonu(EMF)’nun Bayraklı Belediyesi’nin destekleriyle düzenlediği Erhan Önal 50.Yaş Üstü Futbol Turnuvası 16 Aralık 2017 Cumartesi Günü Bayraklı Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Turnuvaya Karşıyaka, Bornova, Manisa ve Balçova karmaları katıldı. Galatasaray’ın unutulmaz futbolcuları kaptan Cüneyt Tanman, bek Soner Tolungüç ve Kaleci Hayrettin Demirbaş’ın yanısıra eski milli hakemler Yunus Yıldırım ile İsmet Arzuman’da turnuvaya renk katan isimler oldular.

KARŞIYAKA ŞAMPİYON

Bornova’nın Manisa’yı 4 -3, Karşıyaka’nın Balçova’yı 2 – 0 yendiği ilk maçların ardından eşleşen Manisa Balçova’yı 5 -2 yenerek üçüncü olurken finalde Bornova’yı 3-0 yenen Karşıyaka takımı turnuvanın şampiyonluğunu elde etti.      

EMF Başkanı Recep Çolak ödül töreninde yaptığı konuşmada Erhan Önal’ın Türk futbolunun unutulmaz isimleri arasına adını yazdırdığını,  yurtdışında da futbol elçimiz olarak önemli bir görev yaptığını, geçirdiği rahatsızlığa rağmen sahalardan ayrı kalmayarak özellikle masterler için teşvik edici bir güç olmaya devam ettiğini söyledi. Çolak; “ Erhan Önal ağabeyimize bize kattıkları için çok teşekkür ediyoruz. Onu örnek almaya devam edeceğiz. En kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşmasını diliyoruz” dedi. Çolak her anlamda desteklerini esirgemediğini belirttiği Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a da ayrıca teşekkür etti.    

EMF Yönetim Kurulu ve Bayraklı Belediyesi meclis üyeleri tarafından görev yapan hakemler, turnuvaya katkı veren kişi ve kurumlara plaket takdim edilmesinin ardından katılımcı takımlara kupalarını Erhan Önal ile birlikte eski takım arkadaşları birlikte verdiler.

Turnuva etkinlikleri tesislerde verilen yemekle tamamlandı.

Bu haber 1311 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()