“Fresh’n Soft ıslak tuvalet kağıdı

Söz konusu çocuklarsa hijyenden ödün veremeyiz. Annelerle aynı hassasiyeti paylaşan Fresh’n Soft, ıslak tuvalet kağıdıyla çocuklara sağlıklı bir temizlik alışkanlığı kazandırıyor.

21 Nisan 2017 - 11:45

Fayansa yapışan tasarımıyla, kullanım kolaylığı sağlarken, ihtiyaç duyulan her yerde mekan farkı gözetmeksizin pratik şekilde kusursuz hijyen sunuyor.

Annelerin ilk tercihi…

Çocuk gelişiminde tuvalet eğitimin önemi büyüktür. Sahip olduğu önemin yanı sıra eğitim dönemi anne ve çocukları için zorlu bir sürece dönüşebilir. Çoğu çocuk bu dönemde öğrenmeyi reddederek bu süreci uzatabiliyor. Çocukların tuvalette daha kısa ve eğlenceli zaman geçirmesini sağlayan Fresh’n Soft, ıslak tuvalet kağıtlarıyla tuvalet eğitimini sorun olmaktan çıkarıyor.

Fresh’n Soft ıslak tuvalet kağıdının özel içeriği çocukların sağlığını korurken, yumuşak dokusu ve renkli ambalajı ile de annelerin ilk tercihi haline geliyor. Arka yüzündeki ince yapışkan tabaka çıkarılarak fayansa yapışabilen Fresh’n Soft ıslak tuvalet kağıdı biyo çözünür liflerden üretilen özel ebadı sayesinde klozete atılabiliyor. Papatya özlü içeriyle cildi rahatlatan ıslak tuvalet kağıdı, daha kolay ve güvenli temizlik sağlıyor.Türkiye’nin ilk ıslak mendil markasından gelen bu yenilikle en zor süreçlerden biri olan tuvalet eğitimi eğlenceli bir aktiviteye dönüşürken, çocukların sağlığını düşünen annelerin içleri rahat ediyor.

Bu haber 1215 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()